Η είδηση του θανάτου του 20χρονου Σωκράτη σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το χαμογελαστό παιδί δεν θα είναι πια κοντά τους.
Η αγάπη του για τις μηχανές του στοίχισε την ίδια του τη ζωή.
Η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και βρήκε ακαριαίο θάνατο.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον παλιό εθνικό δρόμο από τα Μάλια προς τον Άγιο Νικόλαο, στο ύψος που βρίσκονται οι Αρχαιότητες των Μαλίων.
Η Τροχαία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.
Το τελευταίο αντίο
Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στις 15.00 το μεσημέρι της Πέμπτης.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου τα Μάλια ενώ η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τη 1 μετά το μεσημέρι.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»