Ναρκωτικά: Οι εκδηλώσεις του Ινστιτούτου Αντιναρκωτικής Πολιτικής PADA στη Στερεά Ελλάδα

Ναρκωτικά: Οι εκδηλώσεις του Ινστιτούτου Αντιναρκωτικής Πολιτικής PADA στη Στερεά Ελλάδα

Ενημερωτικές εκδηλώσεις ενάντια στην εξάρτηση από παραισθησιογόνες ουσίες από τον Γιάννη Ραχωβίτσα με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

narkotika
Ναρκωτικά, ένας φαύλος κύκλος που εγκλωβίζει καθημερινά  όλο και περισσότερους ανθρώπους -με προτιμήσεις κυρίως σε νεαρές ηλικίες, ανθρώπους που βρίσκονται συχνά σε συναισθηματικό τέλμα- και ενα αδιέξοδο στο οποίο η Πολιτεία αναλαμβάνει να δώσει λύση.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την ανάληψη πρωτοβουλιών, δράσεων και ενημερωτικών εκδηλώσεων προκειμένου να δοθεί αποφασιστική «μάχη» για την καταπολέμηση των εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο Γιάννης Ραχωβίτσας, αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και πρόεδρος του Ινστιτούτου PADA, του Ινστιτούτου κατά του εθισμού στα ναρκωτικά και η περιφέρεια Στερεάς, μέσω της δομής «ΓΕΦΥΡΑ», διοργανώνουν μια σειρά από ενημερωτικές εκδηλώσεις στις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας Στερεάς με αντικείμενο την εξάρτηση από τα ναρκωτικά, το Διαδίκτυο, ακόμη και τον εθισμό στην τηλεόραση και τις οθόνες που καθημερινά κατακλύζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Η περιφέρεια Στερεάς και ο Γιάννης Ραχωβίτσας μαζί στην μάχη κατά των ναρκωτικών


Τα ναρκωτικά κυκλοφορούν παντού: σε οικογένειες, σε σχολεία, δηλώνει μεταξύ άλλων στο Star Κεντρικής Ελλάδας κ. Ραχωβίτσας αναλαμβάνοντας την ευθύνη να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει μικρούς, μεγάλους, άτομα εξαρτημένα, αλλά και άτομα που ενδεχομένως έχουν σκεφτεί να βρουν διέξοδο από τη «δύσκολη» πραγματικότητα στις εξαρτησιογόνες ουσίες, αλλά ψάχνουν αυτή τη «φωνή» που θα τους αποτρέψει από το να εγκλωβιστούν στη μάστιγα του αιώνα.

Έτσι, εντάσσουν στο πρόγραμμα τη διενέργεια  ενημερωτικών εκδηλώσεων που έχουν ξεκινήσει ήδη από τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου σε Χαλκίδα, Καρπενήσι και Λιβαδειά, και που θα συνεχιστούν: στην Άμφισσα την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στην Θήβα στις 23 Νοεμβρίου και ολοκληρώνονται στην Λαμία την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

1. Στη Χαλκίδα, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Αμφιθέατρο Π.Ε. Εύβοιας, Λ. Χαϊνά 93) με θέμα: «Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην Υγεία και την Οικογένεια».

2. Στο Καρπενήσι, την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Συνεδριακό κέντρο Καρπενησίου) με θέμα: «Διαδίκτυο και Αθλητισμός».

3. Στη Λιβαδειά, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Αίθουσα Π.Ε. Βοιωτίας, Φίλωνος 35-39) με θέμα: «Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην Ψυχοσωματική Υγεία και τη Σχολική κοινότητα».

4. Στην Άμφισσα, την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου Άμφισσας – Πλατεία Κεχαγιά) με θέμα: «Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην κοινωνική προσαρμογή των νέων».

5. Στη Θήβα, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Συνεδριακό Κέντρο Θήβας – Αίθουσα “Αρμονία”) με θέμα: «Ψυχική Υγεία και Αθλητισμός».

6. Στη Λαμία, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 11) με θέμα: «Εξαρτήσεις: Οι επιπτώσεις τους στην Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη και Λύσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα ο γάμος της μικρότερης κόρης του Τραμπ με τον δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπούλος

Απίθανες δικαιολογίες στο Αυτόφωρο από σπείρα γυναικών διαρρηκτών

Το οικογενειακό δράμα πίσω από την 6χρονη που υπέστη δύο ανακοπές - Πέρυσι αυτοκτόνησε ο πατέρας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης