Απίθανες δικαιολογίες στο Αυτόφωρο από την σπείρα γυναικών διαρρηκτών

Απίθανες δικαιολογίες στο Αυτόφωρο από την σπείρα γυναικών διαρρηκτών

H μία από τις συλληφθείσες είπε ότι βρήκε τυχαία... μισάνοιχτες τρεις πόρτες και μπήκε στα σπίτια

xeiropedes_gynaika_maketa
Να... τρελάνουν τον δικαστή που τις δίκαζε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας επιχείρησαν οι τρεις νεαρές γυναίκες που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα σε μια πολυκατοικία στην πόλη της Λάρισας όπου είχαν διαρρήξει τρία διαμερίσματα μέσα σε λίγα λεπτά!

Στην κατοχή των τριών Ελληνίδων βρέθηκαν 381 ευρώ, ενώ η μια είχε πάνω της πλήθος σκουλαρίκια, αλυσίδες λαιμού και χειρός, βέρες και άλλα χρυσαφικά. Από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ενοίκων και παραβίασαν το ένα μετά το άλλο τα διαμερίσματα από τα οποία είχαν κλέψει τα χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό.

Στο δικαστήριο, η μια από τις τρεις νεαρές ισχυρίστηκε ότι πήγε στη Λάρισα από την Αθήνα πριν από ενάμιση μήνα, όταν χώρισε με τον σύζυγο της, και για να ζήσει πουλούσε μάσκες και άλλα αντικείμενα από πόρτα σε πόρτα. Όπως είπε, βρήκε τυχαία... μισάνοιχτες τρεις πόρτες και μπήκε στα σπίτια μαζί με την δεύτερη κατηγορούμενη που είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης! Η τρίτη, που κατοικεί στην Αθήνα και είναι χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών, περίμενε τις άλλες δυο στο πεζοδρόμιο. Σε ερώτηση του εισαγγελέα πώς βρέθηκαν μαζί στη Λάρισα, ισχυρίστηκαν ότι συναντήθηκαν στη... λαϊκή!

Το δικαστήριο έκρινε τις τρεις κατηγορούμενες ένοχες για κλοπή από κοινού και επέβαλλε και στις τρεις ποινή φυλάκισης 15 μηνών. Ωστόσο, έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή τους κι έτσι αφέθηκαν ελεύθερες. Πάντως, η Ασφάλεια ερευνάται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο χάρτης των ερευνών για φυσικό αέριο - Γεώτρηση στα Ιωάννινα και εξέδρα στον Πρίνο

Απόρρητη αναφορά της CIA: «Τζιχαντιστής» ο Τούρκος που ήθελε να πετάξει με την Emirates

Ζηλιάρα σύζυγος ξυλοκόπησε την γειτόνισσά της στον Βόλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης