Δίκη για Μάτι: Στο Εφετείο συνεχίστηκε η διαδικασία, παράσταση πολιτικής αγωγής από 100 ακόμη συγγενείς θυμάτων
Η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ορίστηκε για τις 16 Νοεμβρίου, οπότε και αναμένεται να νομιμοποιηθούν οι υπόλοιποι 63 συγγενείς θυμάτων και πυρόπληκτων
Βασιλική Κόκκαλη
Με τη δήλωση παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας από 100 συγγενείς νεκρών, τραυματιών και πυρόπληκτων συνεχίστηκε σήμερα στην αίθουσα τελετών του Εφετείου της Αθήνας, η δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, το καλοκαίρι του 2018.
Η εκδίκαση της υπόθεσης μεταφέρθηκε στη συγκεκριμένη αίθουσα, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, κατά τις προηγούμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, σε άλλη ακατάλληλη και μικρή αίθουσα των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων.
Η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ορίστηκε για τις 16 Νοεμβρίου, οπότε και αναμένεται να νομιμοποιηθούν οι υπόλοιποι 63 συγγενείς θυμάτων και πυρόπληκτων.
Εν συνεχεία, ενδεχομένως σε άλλη δικάσιμο αναμένεται να ακολουθήσει η έναρξη της αποδεικτικής διαδικασίας, με την κατάθεση μαρτύρων.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.