Πετράλωνα: «Με βίαζε στο δωμάτιο που κοιμόταν με τη μάνα μου» - Η ανατριχιαστική περιγραφή του 17χρονου

Πετράλωνα: «Με βίαζε στο δωμάτιο που κοιμόταν με τη μάνα μου» - Η ανατριχιαστική περιγραφή του 17χρονου

Ο 17χρονος στην κατάθεση του καταγγέλει κι άλλους βιασμούς παιδιών στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε πάει η οικογένεια για διακοπές - Τι είπε στους αστυνομικούς και η 11χρονη σήμερα αδερφή του

viasmos-epithesi-agori
Ανατριχίλα προκαλούν οι καταθέσεις των δύο αδερφών που καταγγέλλουν βιασμούς τα προηγούμενα χρόνια από τον πατέρα τους και συγκάλυψη από τη μητέρα τους στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 17χρονου σήμερα παιδιού, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2021 αναφέρει ότι τα περιστατικά ξεκίνησαν όταν ο ίδιος ήταν 6 ετών και σταμάτησαν στην ηλικία των 9 ετών όπου μπήκε στη ζωή τους ο συγγραφέας.

Σύμφωνα με την συγκλονιστική περιγραφή για την φρίκη που περνούσε στα χέρια του πατέρα του «κάθε μεσημέρι ξαπλώναμε με τον (όνομα πατέρα) και με χούφτωνε και έκανε και άλλες πράξεις με έβαζε να τον… στο στόμα, με έβαζε να βλέπω ταινίες πορνό. Αυτά συνέβαιναν στο δωμάτιο των γονιών μας».

Όταν το παιδί ρωτήθηκε για το πού ήταν η μητέρα το αγόρι, το οποίο σε όλη την κατάθεσή του αναφερόταν σε αυτή μόνο με το όνομά της, απάντησε «στο δωμάτιό τους, άλλες φορές ήταν σπίτι, άλλες φορές έλειπε».

«Ήταν και αυτές εκεί, οι αδερφές μου. Μας χούφτωνε. Μέσα σε αυτά τα χρόνια συνέβησαν 10 πάνω κάτω όργια στο σπίτι μας. Έβγαζαν όλοι τα ρούχα τους και έκαναν σεξ με όλους.Έβαζαν και πορνό στην τηλεόραση. Μετά με έσπρωχνε στους άλλους και με βίαζαν» υποστήριξε ο νεαρός για ό,τι συνέβαιναν στο σπίτι της φρίκης στα Πετράλωνα.

Το αγόρι, μάλιστα, καταγγέλλει βιασμούς και άλλων παιδιών, στη Θεσσαλονίκη, όταν ήταν 8 ετών και είχαν πάει οικογενειακώς για έναν γάμο. «Μια φορά άκουσα φωνές από τη σοφίτα, στο κέντρο είχε ένα κρεβάτι και γύρω γύρω ήταν κάποιοι και ο… (σ.σ. ονομάτισε τον θείο του) βίαζε δύο παιδάκια ήταν και ο… (σ.σ. ονομάτισε τον πατέρα του)».

Στους αστυνομικούς μίλησε και η μικρότερη αδερφή, ηλικίας σήμερα 11 ετών, και περιέγραψε όσα της έκανε ο «κακός», όπως τον χαρακτηρίζει, πατέρας της.

«Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν ήμουν τριών ή τεσσάρων ετών, όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο. Με πίεζε στην κοιλιά μου και στα γεννητικά μου όργανα. Δεν μου το έκανε μια φορά, μου το έκανε συνέχεια και μερικές φορές ήταν και κάποιοι άλλοι μαζί», είπε το κορίτσι.

Κλείσιμο
Το ίδιο υποστήριξε ότι τις αποτρόπαιες πράξεις τις έκανε μόνο ο πατέρας της: «Στον παιδότοπο που δεν υπήρχε κόσμος πηγαίναμε μεσημέρι προς απόγευμα. Εκεί υπήρχαν και τραπεζάκια. Καθόμασταν, εμένα με έβαζε πάνω στα πόδια του και με πίεζε στα γεννητικά όργανα και στην κοιλιά μου».

Η τρίτη αδερφή της οικογένειας έκανε, επίσης, λόγο για «πάρτι» στο σπίτι λέγοντας «στο σπίτι μας γινόταν ένα πάρτι. Υπήρχαν χρωματιστά φωτιστικά. Είχαν φέρει μεγάλες τούρτες και χόρευαν γυμνοί, εγώ μόνο κοίταζα και έκλαιγα».

Ειδήσεις σήμερα:

Τι προβλέπει το «χαλαρό» μοντέλο συνεργασίας με ιδιώτες γιατρούς για τον «Προσωπικό Γιατρό»

Περισσότερες αποκαλύψεις από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος: «Τηλεφωνούσε 10 φορές τη μέρα»

Με 19 άτομα στον ίδιο θάλαμο στις φυλακές Τρίπολης ο Βασίλης Παπαθεοδώρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης