Χουάν Κάρλος - Περισσότερες αποκαλύψεις από την πρώην ερωμένη του: «Τηλεφωνούσε 10 φορές τη μέρα»

Χουάν Κάρλος - Περισσότερες αποκαλύψεις από την πρώην ερωμένη του: «Τηλεφωνούσε 10 φορές τη μέρα»

Η 58χρονη Δανή επιχειρηματίας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της πενταετούς κρυφής σχέσης με τον βασιλιά

juan_carlos_corina_arthro
Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξή της, σε μία σειρά podcast που ξεκινά στις 7 Νοεμβρίου, η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Κορίνα τσου Ζάιν Βίτγκενσταιν, αποκαλύπτει ότι, o έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας, την καλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο όταν ήταν στο γραφείο για να της μιλήσει.

Η ίδια παραδέχεται ότι ένιωθε πως τον «είχε παντρευτεί» κι ότι ο Χουάν Κάρλος ήταν «ο σύζυγος της καρδιάς της».

Η 58χρονη Δανή επιχειρηματίας γερμανικής καταγωγής αποκαλύπτει άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της πενταετούς κρυφής σχέσης τους.

Η πρώτη γνωριμία 

Όπως η ίδια εξηγεί, το ειδύλλιο του ζευγαριού ξεκίνησε μ΄έναν θυελλώδη έρωτα κατά την πρώτη τους συνάντηση σε ένα πάρτι κυνηγιού.

Όταν όμως τελείωσε η σχέση τους, η Κορίνα ισχυρίστηκε ότι ο έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας της προκάλεσε «μεγάλο ψυχικό πόνο».

Για την «ανάρμοστη σχέση» τους που ξεκίνησε το 2004- όταν ο Χουάν Κάρλος φορούσε βέρα στο δεξί- η πρώην ερωμένη του ετοιμάζεται να βγάλει στη φόρα πιπεράτες λεπτομέρειες για το κρυφό ειδύλλιο και πώς αυτό συνέβαλε στην απομάκρυνση του βασιλιά το 2014 από το θρόνο.

Κλείσιμο
Το νέο podcast, υπό τον τίτλο«Corinna and the King» ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

Η προβολή της σειράς, που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Μπάντλει Χόουπ είναι πιθανό να συμπέσει με την υπόθεση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κορίνα εναντίον του Χουάν Κάρλος με την κατηγορία της παρενόχλησης και κατασκοπείας.

Όπως αναφέρουν οι «Times» του Λονδίνου, η Δανή επιχειρηματίας περιγράφει τον Χουάν Κάρλος ως «αστείο και αρκετά επίμονο», αν και με χιουμοριστικό τρόπο, τον χαρακτήρισε «έναν από τους μεγαλύτερους Δον Ζουάν των βασιλικών ανακτόρων στον κόσμο».

Η ίδια παραδέχτηκε ότι ήταν ευτυχής για τη σχέση τους καθώς «αισθανόταν σαν να είναι γυναίκα του», παρά το γεγονός ότι ήξερε ότι έβλεπε πολλές άλλες γυναίκες πίσω από την πλάτη της συζύγου του, βασίλισσας Σοφίας.

Η πρώτη τους συνάντηση, όπως εξηγεί, έγινε στο κτήμα «La Garganta» του δούκα του Ουέστιμινστερ στη νότια Ισπανία, όταν και οι δύο παρευρέθηκαν σε ένα πάρτι κυνηγιού.

Εκείνο το βράδυ, η μητέρα των δύο παιδιών, που τότε ήταν παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της, πρίγκιπα Καζμίρ τσου Ζάιν Βίτγκενσταιν, λέει ότι έκανε εντύπωση στον Χουάν Κάρλος, καθώς η Κορίνα παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο και αποχώρησε από το τραπέζι προτού τελειώσει το φαγητό.

Η τόλμη της ήταν εκείνη που εντυπωσίασε τον βασιλιά της Ισπανίας γιατί μετά το τέλος της απόδρασης στην εξοχή, ο τελευταίος άρχισε να της στέλνει λουλούδια και ερωτικά γράμματα σε καθημερινή βάση.

Την επόμενη χρονιά, η Δανή επιχειρηματίας χώρισε από τον σύζυγό της με την ίδια να υποστηρίζει ότι η σχέση της με τον Χουάν Κάρλος έγινε πιο έντονη όσο περνούσαν τα χρόνια.

Το 2014, ο Χουάν Κάρλος παρέδωσε τον θρόνο στον γιο του, Βασιλιά Φελίπε, εν μέσω σκανδάλου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Χρησιμοποιώντας το ψεύτικο όνομα «Mr Sumer», (Κύριος Σάμερ), η Κορίνα ισχυρίζεται ότι ο Χουάν Κάρλος την καλούσε «10 φορές την ημέρα» στο γραφείο της στη Μαδρίτη.

Ο πρώην μονάρχης είχε επιλέξει το ψευδώνυμο «Sumer» - ένα αρκτικόλεξο του «Su Majestad el Rey», που μεταφράζεται ως «η Αυτού Μεγαλειότης».

Ωστόσο, οι συνάδελφοί της μπορούσαν να αντιληφθούν ότι αυτός που την καλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο ήταν ο Βασιλιάς της Ισπανίας αναγνωρίζοντας την χαρακτηριστική φωνή του.

Τα 65 εκατ. ευρώ

Η νέα σειρά podcast της Κορίνα θα αφορά στη συμμετοχή της στην έρευνα του Χουάν Κάρλος για ξέπλυμα χρήματος στην Ελβετία και την Ισπανία, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail».

Μετά τον χωρισμό τους, η Κορίνα ισχυρίζεται ότι ο πρώην μονάρχης την παρενόχλησε για να επιστρέψει 65 εκατομμύρια ευρώ που είχε μεταφέρει στον τραπεζικό της λογαριασμό το 2012.

H Δανή επιχειρηματίας, με καταγωγή από τη Γερμανία, ζητά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την τεράστια ψυχική οδύνη που ισχυρίζεται ότι υπέστη από την παρενόχληση του πρώην μονάρχη.

Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, συγκεκριμένα, η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος αξίωσε αποζημίωση και από άλλα άτομα, όπως τον πρώην διευθυντή της ισπανικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Φέλιξ Σανθ Ρολντάν.

Οι απειλές

Η 58χρονη επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι το περιβάλλον του Χουάν Κάρλος είχε απειλήσει και παρακολουθήσει όχι μόνο την ίδια αλλά και την ομάδα των συμβούλων της.

Όλα αυτά, όπως επισημαίνει, είχαν αντίκτυπο στην ψυχική της υγεία. Χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη, επιδεινώθηκαν οι σχέσεις με τα παιδιά και τους συγγενείς της και έχασε συμβόλαια, αξίας πολλών εκατ. δολαρίων, που ακυρώθηκαν από πελάτες της.

Στις 7 Νοεμβρίου ξεκινά η νέα σειρά podcast «Corinna and The King»

Η νέα σειρά podcast οκτώ επεισοδίων, που ξεκινά τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, παρουσιάστηκε επίσημα στο Λονδίνο την Τρίτη, με το ισπανικό περιοδικό «Lecturas» να γράφει πως πρόκειται για ένα πικρό δώρο στα γενέθλια της επίτιμης βασίλισσας Σοφίας, η οποία έκλεισε τα 84 στις 2 Νοεμβρίου και καθόλη την διάρκεια του έγγαμου βίου της ανέχτηκε πολλές ερωτικές αταξίες του ζωηρού γαλαζοαίματου συζύγου της.

Σε κάθε επεισόδιο η Κορίνα, πρώην σύζυγος Γερμανού πρίγκιπα, επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη πτυχή της κοινής ζωής της με τον Χουάν Κάρλος.

Μεταξύ άλλων, περιγράφει τη γνωριμία τους, μιλάει για το εντυπωσιακό παλάτι «La Angorilla» στη Μαδρίτη, όπου είχε εγκατασταθεί ο τέως βασιλιάς από το 2008 μέχρι το 2012, για τον χωρισμό του ζευγαριού και τέλος αναφέρεται στην παρενόχληση και τις απειλές για την ζωή της που είχε δεχτεί με εντολή του Χουάν Κάρλος από τον τότε επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ισπανίας.

«Μπορεί να βρεθείς νεκρή σε τούνελ, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα», την είχαν προειδοποιήσει.

Ποια είναι η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος που τον στέλνει στα δικαστήρια;

Η Κορίνα τσου Ζάιν Βιτγκενστάιν αποτελεί ενεργό μέλος του διεθνούς τζετ σετ. Όμορφη, κομψή και κοκέτα, διαμένει τους τελευταίους μήνες διαμένει στο Λονδίνο.

Γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη, πήρε το όνομα Κορίνα Λάρσον από πατέρα ουγγροδανό και μητέρα Γερμανίδα.

Μετά τις σπουδές της στην Ελβετία και μια θητεία στην εταιρεία L'Oréal-Paris, γνωρίζει σε ηλικία 22 ετών έναν πλούσιο Βρετανό επιχειρηματία, τον Φίλιπ Άντικινς.

Ο δεύτερος σύζυγός της είναι ο Γκερτ Φλικ, δισεκατομμυριούχος κληρονόμος μια γερμανικής οικογένειας.

Το 2000 βάζει για τρίτη φορά βέρα στο δεξί .Παντρεύεται έναν πρίγκιπα της παλιάς αριστοκρατίας της Γερμανίας, τον Καζμίρ τσου Ζάιν Βίτγκενσταιν.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, γνωρίζει στη νότια Γερμανία τον Χουάν Κάρλος και η νέα περιπέτεια αρχίζει.

Το 2009 λαμβάνει τέλος η εξωσυζυγική σχέση τους όμως ακόμη και σήμερα η Κορίνα κυνηγάει τον πρώην εραστή της...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης