Ξυλοδαρμός κρεοπώλη στην Πάτρα: Στο νοσοκομείο η γυναίκα του - «Μας έκλεβε στο ζύγι» λένε οι δράστες

Ξυλοδαρμός κρεοπώλη στην Πάτρα: Στο νοσοκομείο η γυναίκα του - «Μας έκλεβε στο ζύγι» λένε οι δράστες

Ο κρεοπώλης ξυλοκοπήθηκε από αδέρφια όταν ζήτησε να του πληρώσουν οφειλή 1.800 ευρώ - Σε σοκ η γυναίκα του - «Την κλείδωσαν μέσα στο μαγαζί και άρχισαν να τη βρίζουν χυδαία», ισχυρίζεται ο κρεοπώλης

kreopolis-patra
Στο νοσοκομείο κατέληξε χθες το πρωί η σύζυγος του κρεοπώλη, που δέχθηκε επίθεση από δύο αδέλφια – ιδιοκτήτες καταστήματος, στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με νεότερη καταγγελία του κρεοπώλη, η γυναίκα του υπέστη σοκ, είχε ξαφνική άνοδο της πίεσής της και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο:

«Την κλείδωσαν μέσα στο μαγαζί και άρχισαν να τη βρίζουν χυδαία. Δεν την ακούμπησαν, όμως την απειλούσαν και την έβριζαν» λέει ο σύζυγος στο pelop.gr.

Ο ίδιος -όπως μας είπε- ζητά την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, ο ένας εκ των δύο έχει και «παρελθόν», αφού πριν από χρόνια είχε τραβήξει όπλο κι είχε απειλήσει προπονητή ομάδας της ανατολικής Αττικής. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί και κατασχέθηκαν πιστόλι παράνομο, σουγιάς και κλομπ. Κατηγορήθηκε πως συμμετείχε και σε εκβιασμό γυναίκας επιχειρηματία στην περιοχή της Κορινθίας.

Η συνεργασία και ο καβγάς

Σύμφωνα με όσα είπε ο κρεοπώλης, συνεργαζόταν με την επιχείρηση των δύο αδελφών από το Πάσχα. Οι σχέσεις τους ήταν άριστες, όμως την περασμένη Δευτέρα έγινε τέτοιος τσακωμός που κατέληξε σε σκηνή «ρινγκ» και μάλιστα εν μέσω της κεντρικής οδού της Πάτρας. Αφορμή ήταν ένας απλήρωτος λογαριασμός ύψους 1.800 ευρώ προς την εταιρεία κρεάτων και η σύζυγος του ιδιοκτήτη, έχοντας μαζί της το τιμολόγιο, πέρασε από το κατάστημα των αδελφών για να πληρωθεί.

Η μήνυση και το ζύγι

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη μήνυση, που υπεβλήθη αργότερα, τα αδέλφια αρνήθηκαν να την πληρώσουν ισχυριζόμενοι πως υπάρχει κλοπή στο «ζύγι» και μάλιστα επικαλούνταν και την κάμερα κλειστού κυκλώματος στο μαγαζί τους που κατ’ εκείνους το αποδείκνυε. Η γυναίκα έπεσε από τα σύννεφα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που «ακουγόταν» κάτι τέτοιο για την εταιρεία της οικογένειάς της. Επέμενε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και πως έχουν κάνει λάθος, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ένας εκ των δύο την εξύβρισε πολύ άσχημα. Εχοντας βάλει τα κλάματα, έφυγε άρον-άρον από το μαγαζί και μετά από λίγο βρέθηκε εκεί ο σύζυγος, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη συμπεριφορά των δύο αδελφών προς τη σύζυγό του αλλά και το ότι τον συκοφάντησαν ως επαγγελματία και τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο!

Ενας εκ των δύο τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, τον ακινητοποίησε και τη στιγμή που ο ήδη χτυπημένος επιχειρηματίας είδε και τον άλλο αδελφό να έρχεται προς το μέρος του, κατάφερε και έβγαλε την μπλούζα του, απελευθερώθηκε, έτρεξε προς τον δρόμο και άρχισε ημίγυμνος να καλεί σε βοήθεια. Τα δύο αδέλφια φοβήθηκαν, του πέταξαν την μπλούζα και έκλεισαν την πόρτα του καταστήματος.

Κλείσιμο
Ο κρεοπώλης πέρασε αμέσως από ιατροδικαστή, ο οποίος κατέγραψε τα χτυπήματα και συνέταξε έκθεση. Στη συνέχεια μήνυσε τα δύο αδέλφια.

Τι υποστηρίζουν οι δράστες

Από την πλευρά τους τα δύο αδέλφια κατηγορούν τον κρεοπώλη πως… τους «έκλεβε στο ζύγι»! Και ισχυρίζονται πως έχουν κάμερες που το αποδεικνύουν. Υποστηρίζουν μάλιστα πως η τελική τους οφειλή είναι κάτω από 200 ευρώ. Η συνέχεια θα δοθεί ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης!

Πηγή: pelop


Ειδήσεις σήμερα:

Μάθιου Πέρι: Η καρδιά μου είχε σταματήσει για πέντε λεπτά, έσπασαν 8 πλευρά για να με επαναφέρουν

ΗΠΑ: «Βαρίδι» για τους Δημοκρατικούς ο Μπάιντεν - Άφαντος από την προεκλογική κούρσα μετά τις γκάφες

Καιρός: Ηλιοφάνεια σήμερα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης