Μάθιου Πέρι: Η καρδιά μου είχε σταματήσει για πέντε λεπτά, έσπασαν 8 πλευρά για να με επαναφέρουν

Μάθιου Πέρι: Η καρδιά μου είχε σταματήσει για πέντε λεπτά, έσπασαν 8 πλευρά για να με επαναφέρουν

Ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια»  αναγκάστηκε να εγκαταλείψει έναν σπουδαίο ρόλο στην ταινία του 2021 «Don't Look Up»

perry_arthro
O Μάθιου Πέρι ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The Late Show» που παρουσιάζει ο Στίβεν Κόλμπερτ και είχε πολλά να πει για την περίοδο που προσπαθούσε να αποτοξινωθεί από τις ουσίες και το αλκοόλ.

Ο 53χρονος ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό τι συνέβη και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει έναν σπουδαίο ρόλο στην ταινία του 2021, «Don't Look Up», όπου θα είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο πλατό  μαζί με τη Μέριλ Στριπ και άλλους διάσημους ηθοποιούς.

«Έκανα τεχνητή αναπνοή και ο τύπος που μου έσωσε τη ζωή έσπασε οκτώ πλευρά κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να με κρατήσει στη ζωή», είπε ο Μάθιου Πέρι, που αυτή την περίοδο προωθεί τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing».

«Έκανα μια επέμβαση επειδή είχα πόνο στο στομάχι μου και μου έδωσαν προποφόλη. Η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπάει για πέντε λεπτά», είπε ο Πέρι αναφερόμενος στο αναισθητικό που χρησιμοποιήθηκε για να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση.
"My Heart Stopped For Five Minutes" - Matthew Perry On His New Book And The Day He Almost Died


Νεκρός... για πέντε λεπτά
«Δηλαδή ήσουν νεκρός για πέντε λεπτά;» τον ρώτησε ο Κόλμπερτ.
«Λοιπόν, όχι, δεν ήμουν νεκρός, αλλά η καρδιά μου σταμάτησε για πέντε λεπτά», απάντησε ο τηλεοπτικός Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια».
«Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτό και την ευθεία γραμμή;», ρώτησε ο παρουσιαστής.
«Δεν ξέρω», παραδέχτηκε ο Πέρι.
«Δεν ήθελαν να σου πουν γιατί δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ αυτών των δύο», απάντησε ο παρουσιαστής.
Ο Πέρι είπε ότι ξύπνησε σε άλλο νοσοκομείο από αυτό που εισήχθη 10 ώρες αργότερα.
«Έπρεπε να εγκαταλείψω τη μεγαλύτερη ταινία που είχα πάρει ποτέ. Είχα τέσσερις σκηνές με τη Μέριλ Στριπ», είπε ο Πέρι.

Streep
Memoir1
Τα απομνημονεύματα του Μάθιου Πέρι με τίτλο «Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing» κυκλοφόρησαν την Τρίτη


Κλείσιμο
Αστειεύτηκε ότι η Στριπ ρωτούσε για εκείνον στο πλατό της ταινίας που έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 24 Δεκεμβρίου 2021, μετά από περιορισμένη κινηματογραφική προβολή.

Dont_Look_Up_Movie


Ο Πέρι είχε ανακοινώσει μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter τον Οκτώβριο του 2020 ότι θα συμμετείχε στο καστ της μαύρης κωμωδίας-πολιτικής σάτιρας, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι: Μέριλ Στριπ, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τζένιφερ Λόρενς, Ρομπ Μόργκαν, Τζόνα Χιλ, Αριάνα Γκράντε, Κιντ Κάντι και Κέιτ Μπλάνσετ.

«Μόλις έκλεισα μια ταινία με τη Μέριλ Στριπ! Αν με χρειαστείτε, θα είμαι στον διάδρομο για τα γυρίσματα τις επόμενες 6 εβδομάδες. #Don'tlookup», έγραψε στις 14 Οκτωβρίου 2020.

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι μπροστά από μένα στην επερχόμενη ταινία " Don't Look Up" Αλλά δεν θέλω να ανησυχείτε γι' αυτό. Ξέρω κάποιους ανθρώπους. Θα βρούμε μια λύση», έγραψε ο Πέρι στο Twitter την επόμενη μέρα.

Perry_Tweets


Ο Πέρι γύρισε μια ομαδική σκηνή για το «Don't Look Up» με τον Χιλ και θυμήθηκε στα απομνημονεύματά του ότι έπαιρνε 1.800 χιλιόγραμμα υδροκωδόνης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Θεραπεία σε πολυτελές κέντρο αποτοξίνωσης στην Ελβετία
Εκείνη την περίοδο πήγες για θεραπεία σε ένα πολυτελές κέντρο αποτοξίνωσης στην Ελβετία και προσπάθησε να προμηθευτεί περισσότερα συνταγογραφούμενα φάρμακα από τους γιατρούς λέγοντας ψέματα πως είχε έντονο πόνο στο στομάχι.

Ο Πέρι πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ανακουφιστεί από τον πόνο του έμεινε ξύπνιος όλη τη νύχτα πριν από την επέμβαση παίρνοντας υδροκωδόνη και την επόμενη μέρα του χορηγήθηκε το αναισθητικό φάρμακο προποφόλη.

Η καρδιά του σταμάτησε για πέντε λεπτά μετά τη χορήγηση της δόσης και ο Πέρι αποφάσισε να εγκαταλείψει το «Don't Look Up» λόγω των έντονων πόνων που είχε.

Ο Πέρι δεν γύρισε ποτέ καμία σκηνή με τη Στριπ και η μόνη σκηνή που γύρισε δεν μπήκε στην ταινία.



Στα απομνημονεύματα των 272 σελίδων ο Πέρι περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τον αγώνα που έδωσε για να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ και τα χάπια, την περίοδο που πρωταγωνιστούσε ως Τσάντλερ Μπινγκ στην κωμική σειρά «Friends» του NBC.

Ξόδεψε 9 εκατομμύρια και άλλαξε 15 κέντρα αποτοξίνωσης
Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι ξόδεψε περί τα 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να αποτοξινωθεί και πρόσφατα γιόρτασε 18 μήνες νηφάλιος αφού αναγκάστηκε να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης περίπου 15 φορές.

Στα απομνημονεύματά του αποκάλυψε επίσης την αποτυχημένη προσπάθειά του να χάσει την παρθενιά του από την πρώην κοπέλα του Τρίσια Φίσερ και πώς ο αλκοολισμός επηρέασε τη σεξουαλική του ζωή.

Ο Πέρι είπε ότι υπέφερε από άγχος που προκλήθηκε από την ανικανότητα και το αλκοόλ δεν τον άφησε να αποδώσει όταν προσπάθησε να κάνει σεξ ως έφηβος.για πρώτη φορά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης