Μεσολόγγι: Αποξήραινε πέντε κιλά κάνναβης στο σπίτι του

Μεσολόγγι: Αποξήραινε πέντε κιλά κάνναβης στο σπίτι του

Ο «καλλιεργητής» συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα στην κατοικία του

Mesologgi-kannabi
Συμπεριφερόταν λες και έκανε την πιο... νόμιμη δουλειά του κόσμου ένας Έλληνας στο Μεσολόγγι αφού, εκτός από τα τρία δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε γλάστρες στην αυλή του σπιτιού του, είχε απλώσει στα δωμάτια πέντε κιλά και 20 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης για να τα αποξηράνει!

Ο "καλλιεργητής" συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα στην κατοικία του και κατάσχεσαν όλα τα ευρήματα και έναν τρίφτη κάνναβης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ανήλικος κυκλοφορούσε με ναρκωτικά

Με χειροπέδες βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας 17χρονος Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο Αγρίνιο και στην κατοχή του βρέθηκε μια συσκευασία με 27 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Ο ανήλικος προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά αν σκόπευε να διακινήσει την κάνναβη και σχημάτισε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών σε βάρος του και για πλημμελή εποπτεία σε βάρος των γονέων του.
Mesologgi-kannabi
 Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας: Απολογούνται σήμερα οι δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ


Βιασμός 12χρονης: Στους 6 οι συλληφθέντες - Έρχεται νέος γύρος έκδοσης ενταλμάτων


Καιρός: Βροχές στην Κρήτη σήμερα και βοριάδες 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης