Κρούσμα ελονοσίας σε μαθήτρια α’ δημοτικού σε χωριό της Λάρισας
Το κοριτσάκι ταξίδεψε με τη μητέρα του σε χώρα της Αφρικής πριν 13 ημέρες – Νοσηλεύεται στην παιδιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας
Με ελονοσίαδιαγνώστηκε μία μαθήτρια πρώτης δημοτικού, από χωριό της Λάρισα.
Σύμφωνα με τοthelarissapaper.gr,το κοριτσάκι επισκέφθηκε με τη μητέρα του χώρα της Αφρικής πριν περίπου 13 ημέρες.
Στη συνέχεια η μικρή πήγε κανονικά στο σχολείο για δύο μέρες και στη συνέχεια εμφάνισε συμπτώματα πυρετού.
Χθες, μετά από εξετάσεις, διαγνώστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με ελονοσία και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται στην Παιδιατρική σε καλή κατάσταση.
Σύμφωνα με ιατρικές πηγές η συγκεκριμένη μορφή ελονοσίαςείναι θεραπεύσιμη.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα