Στο αρχείο η υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα από τον Άρειο Πάγο
Η καταγγέλουσα πάντως σύμφωνα με δηλώσεις της, φαίνεται αποφασισμένη, μετά την εξάντληση όλων των εγχώριων ένδικων μέσων, να προσφύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
Απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης του απαλλακτικού βουλεύματος για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, από τον Άρειο Πάγο.
Ο αρμόδιος εισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου ζήτησε την αρχειοθέτηση της δικογραφίας. Την αναίρεση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίο απαλλάχθηκε ο 27χρονος γόνος εύπορης οικογένειας ζήτησε η πλευρά της 24χρονης η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού.
Το περιστατικό φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με δικαστική πηγή, ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης απέρριψε την αίτηση αναιρεσης, αναπτύσσοντας εκτενές σκεπτικό . Έκρινε ότι ορθώς απαλλάχθηκε, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο 27χρονος κατηγορούμενος για “γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος αρχειοθέτηση της δικογραφίας.
Η καταγγέλουσα πάντως σύμφωνα με δηλώσεις της, φαίνεται αποφασισμένη, μετά την εξάντληση όλων των εγχώριων ένδικων μέσων, να προσφύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!