Πέλλα: Εμβόλισαν με αυτοκίνητο την είσοδο πρατηρίου καυσίμων

Πέλλα: Εμβόλισαν με αυτοκίνητο την είσοδο πρατηρίου καυσίμων

Tα ξημερώματα άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να γκρεμίσουν το προστατευτικό ρολό πέφτοντας πάνω του με αυτοκίνητο, με σκοπό να παραβιάσουν στη συνέχεια την πόρτα της εισόδου και να κλέψουν ό,τι υπήρχε μέσα

venzinadiko_antlies_art
Έκπληκτος έμεινε ο ιδιοκτήτης ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Νέα Πέλλα, όταν πήγε να το ανοίξει το πρωί της Κυριακής και αντίκρισε το ρολό ασφαλείας στην είσοδο... στραπατσαρισμένο! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έκαναν επιτόπια έρευνα στο βενζινάδικο.

Όπως διαπίστωσαν, τα ξημερώματα άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να γκρεμίσουν το προστατευτικό ρολό πέφτοντας πάνω του με αυτοκίνητο, με σκοπό να παραβιάσουν στη συνέχεια την πόρτα της εισόδου και να κλέψουν ό,τι υπήρχε μέσα. Όμως, δεν τα κατάφεραν καθώς το ρολό άντεξε παρά τις φθορές που του προκάλεσαν και έφυγαν άπρακτοι. Το πρατήριο διέθετε κάμερα που κατέγραψε το όχημα των επίδοξων εισβολέων και η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συνελήφθησαν ατζαμήδες διαρρήκτες

Το σπίτι ενός άνδρα περιοχή της Αιγιαλείας αποπειράθηκαν να διαρρήξουν τέσσερις Έλληνες το απόγευμα του Σαββάτου, χωρίς να αντιληφθούν ότι βρισκόταν μέσα! Μόλις έγιναν αντιληπτοί τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο συνελήφθησαν πριν προλάβουν να απομακρυνθούν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που ειδοποίησε ο ένοικος και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αιγίου που ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Την στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν ένα Ι.Χ. φορτηγό στην πόλη της Ξάνθης, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή δύο Έλληνες, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το δίλημμα «εγώ ή ο Τσίπρας», επίθεση στον Ανδρουλάκη και άνοιγμα στο Κέντρο

Σχολεία: Επιστροφή στα θρανία χωρίς μάσκες και τεστ

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές στα βορειοανατολικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης