Θεσσαλονίκη: Δάγκωσε την υπάλληλο για να ξεφύγει με τα κλοπιμαία από το σούπερ μάρκετ
Η 42χρονη απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικό όρο
Έκλεψε προϊόντα αξίας 30 ευρώ από σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη κι όταν έγινε αντιληπτή από την υπεύθυνη της επιχείρησης που προσπάθησε να τη συγκρατήσει, εκείνη τη δάγκωσε ώστε να διατηρήσει τα κλοπιμαία και να ξεφύγει.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 42χρονη, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν να επιληφθούν, ενώ το περιστατικό συνέβη τα προηγούμενα 24ωρα στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε σε ανακριτή για ληστρική κλοπή και πρόκληση σωματικής βλάβης. Μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικό όρο.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.