Φρίκη σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα: Τον σκότωσε έλικας γυρίζοντας από Μύκονο πριν μπει στο ιδιωτικό τζετ για Αγγλία

Φρίκη σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα: Τον σκότωσε έλικας γυρίζοντας από Μύκονο πριν μπει στο ιδιωτικό τζετ για Αγγλία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου περιστατικού - Ο άτυχος 21χρονος είχε μόλις επιστρέψει με ελικόπτερο από Μύκονο - Στο άλλο ελικόπτερο επέβαιναν οι γονείς του

copter-m
Κόβουν την ανάσα οι λεπτομέρειες του φρικιαστικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα Σπάτα. Παρέα Βρετανών επέστρεφαν με δύο ιδιωτικά ελικόπτερα από την Μύκονο όπου είχαν κάνει τις διακοπές τους σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα. Μετά την αποβίβαση στην πίστα της εταιρείας Helipad, σκόπευαν να μετακινηθούν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, να επιβιβαστούν στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας και να επιστρέψουν στη Βρετανία.

Τα δύο ελικόπτερα πετούσαν το ένα πίσω από το άλλο. Το πρώτο ελικόπτερο τύπου Bell 407 της εταιρείας Superior Air, με τέσσερις επιβάτες και πλήρωμα έναν χειριστή προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο της εταιρείας Helipad που βρίσκεται στο άκρο του πολυχώρου Λώλου στα Σπάτα, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στο δεύτερο ελικόπτερο που ακολουθούσε, βρίσκονταν οι γονείς του 21χρονου που έχασε τη ζωή του.

copter-1
copter-3
copter-4


Μετά την προσγείωση του Bell 407 της εταιρείας Superior Air, οι τέσσερις επιβάτες απομακρύνονταν από το χώρο του ελικοδρομίου για να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητα που θα τους μετέφεραν στο αεροδρόμιο Ελευθεριος Βενιζέλος. Ο άτυχος 21χρονος από τη Βρετανία είχε μόλις βγει από το ελικόπτερο. Υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί χτύπησε στο ουραίο στροφείο του ελικοπτέρου το οποίο βρισκόταν εν λειτουργία και περιστρεφόταν ακόμη, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

helipad-m
Κλείσιμο


Το δεύτερο ελικόπτερο, όπου επέβαιναν οι γονείς του 21χρονου Βρετανού ακολουθούσε και δεν είχε ακόμη προσγειωθεί όταν σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα. Οι δύο χειριστές επικοινώνησαν μετά το δραματικό περιστατικό και ο πιλότος του δεύτερου ελικοπτέρου ζήτησε και έλαβε άδεια να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου οι Βρετανοί να μην καταρρεύσουν βλέποντας το τρομακτικό γεγονός.

Τραγικό είναι το γεγονός ότι μετά την προσγείωσή τους με τα δύο ελικόπτερα που επέστρεφαν από Μύκονο, οι Βρετανοί προγραμμάτιζαν να μετακινηθούν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου τους περίμενε το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας για να τους μεταφέρει στην πατρίδα τους. Δυστυχώς, έχουν να αντιμετωπίσουν μια από τις χειρότερες τραγωδίες που μπορούν να χτυπήσουν τους γονείς. Το 21χρονο παιδί τους έχασε τη ζωή τους αιφνίδια και τραγικά. Το ΕΚΑΒ, όπως αναφέρουν πληροφορίες του protothema.gr, εκλήθη να επιληφθεί σοβαρού τραυματισμού. Οταν έφτασαν στο ιδιωτικό ελικοδρόμιο, οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 21χρονος άνδρας ήταν νεκρός.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Έλον Μασκ διαψεύδει ότι «πήγε» με τη γυναίκα του συνιδρυτή της Google - «Έχω αιώνες να κάνω σεξ»

Ασύλληπτο τροχαίο στη Λάρισα - Στο νοσοκομείο ζευγάρι με δύο μικρά παιδιά

Ο Ρίσι Σούνακ αναγορεύει την Κίνα στη «μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη απειλή» για τη Βρετανία 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης