Φωτιά στην Πεντέλη: Άνοιξε η Αττική Οδός στο ρεύμα προς αεροδρόμιο - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Φωτιά στην Πεντέλη: Άνοιξε η Αττική Οδός στο ρεύμα προς αεροδρόμιο - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Η Αττική Οδός είχε κλείσει από τον κόμβο Κηφισίας έως τον κόμβο Ανθούσας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και από τον κόμβο Μαραθώνος έως τον κόμβο Πεντέλης στο ρεύμα προς Ελευσίνα

fotia-penteli
Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης ανάμεσα στο Νταού Πεντέλης και στο Ντράφι, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να δίνουν μεγάλο αγώνα, ενώ παράλληλα παλεύουν με πολύ ισχυρούς ανέμους.

Η Αττική Οδός ενημέρωσε πως λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τετάρτης, άνοιξε το ρεύμα προς αεροδρόμιο. Υπενθυμίζεται πως η Αττική Οδός είχε κλείσει από τον κόμβο Κηφισίας έως τον κόμβο Ανθούσας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και από τον κόμβο Μαραθώνος έως τον κόμβο Πεντέλης στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
 

Η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε εκτροπές κυκλοφορίας στη Λ. Μαραθώνος, στο ρεύμα προς Νέα Μάκρη στον Σταυρό της Αγ. Παρασκευής, στη Λ. Σπάτων και στις οδούς Ευρυτανίας και Κύπρου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Από τις 6 το πρωί ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το μεγάλο στοίχημα είναι να μπορέσουν τα εναέρια μέσα να επιχειρήσουν καθώς οι συνθήκες είναι δύσκολες τόσο λόγω των ισχυρών ανέμων όσο και λόγω των πυκνών καπνών που έχουν καλύψει τα μέτωπα.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν μέτωπα σε ΠαλλήνηΑνθούσαΠεντέληΝτράφι και σε κάποια σημεία στον Γέρακα, ενώ στο σημείο πνέουν θυελλώδεις άνεμοι που δυσχεραίνουν εξαιρετικά το έργο των δυνάμεων. Η ταχύτητα των ανέμων στην περιοχή έφτασε στις μέγιστες τιμές της να ξεπερνά κατά πολύ τα 80 χλμ την ώρα κι εξαιτίας της έντασης και της ταχύτητας των ανέμων η φωτιά καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας άλλαζε συνεχώς κατεύθυνση.

Ειδήσεις σήμερα

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Πεντέλη - Ποιες περιοχές έχουν εκκενωθεί

Φωτιά στην Πεντέλη – Εκπρόσωπος Πυροσβεστικής: Έγιναν 600 απομακρύνσεις κατοίκων - Πάνω από 80χλμ/ώρα η ταχύτητα των ανέμων

Εκρήξεις από υψηλή τάση στην Παλλήνη, ακούγονται εκρήξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης