Μάτζικ Τζόνσον: Το «τρολάρισμα» του Τζίμι Κίμελ για τις διακοπές του στην Ελλάδα και την ντίσκο περούκα

Μάτζικ Τζόνσον: Το «τρολάρισμα» του Τζίμι Κίμελ για τις διακοπές του στην Ελλάδα και την ντίσκο περούκα

Συνεχίζει τις διακοπές του στην χώρα μας με βόλτες στον Σκορπιό ο Hall of Famer, αλλά δεν γλίτωσε από τον γνωστό κωμικό

magic-johnson-peroyka-xr
Ο Μάτζικ Τζόνσον έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα και δεν σταματάει να διαφημίζει τη χώρα μας στους εκατομμύρια ακολούθους του.

Μετά την επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο θρύλος του NBA έκανε βόλτα με σκάφος γύρω από τον Σκορπιό. Ο Hall of Famer ανέβασε αρχικά φωτογραφία από τον Σκορπιό και στη συνέχεια έκανε μία σειρά από αναρτήσεις που τον δείχνουν να γλεντάει στο σκάφος, φορώντας ένα φανελάκι των Λέικερς, πράσινη γραβάτα και πράσινη ντίσκο περούκα.

Η βραδιά έκλεισε με βεγγαλικά, τα οποία ενθουσίασαν τον Μάτζικ Τζόνσον. Σίγουρα ο θρύλος του NBA θα έρθει πολλά καλοκαίρια ακόμα στην Ελλάδα στο μέλλον.
 

Η εικόνα του να γλεντάει  σα να είναι ξανά στη δεκαετία του '80, έφερε το... τρολάρισμα από τον γνωστό κωμικό παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο παρουσιαστής και παραγωγός πήρε την εικόνα του Μάτζικ Τζόνσον πρόσθεσε τον εαυτό του με μοντάζ έχοντας ανάλογη ενδυμασία και έγραψε «περνώντας τέλεια στην Ελλάδα».
Κλείσιμο
 
 

Η παρουσία του Magic Johnson στην Ελλάδα έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς ο λατρεμένος παίκτης ενθουσιάστηκε με τη μοναδικότητα της χώρας μας και δεν σταμάτησε να αναρτά στιγμιότυπα από τις διακοπές του, συνοδεύοντας μάλιστα τις αναρτήσεις του με ιστορικά facts. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μάλιστα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε πως τον έχει εμπνεύσει η ιστορία της Ελλάδας και ανέφερε χαρακτηριστικά πως το ταξίδι στον τόπο μας ήταν μια εμπειρία που το άλλαξε τη ζωή. Δεσμεύτηκε, την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί την Ελλάδα, να συναντήσει από κοντά τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Ο Magic Johnson και η σύζυγός του Cookie απόλαυσαν τις διακοπές του στη χώρα μας και με τον Samuel Jackson, πολυαγαπημένο ηθοποιό και παραγωγό. Την παρέα των διασημοτήτων συμπλήρωσε και η μητέρα της Beyonce, Tina Knowles με τον σύζυγό της. Την παρουσία της διάσημης παρέας στην Ελλάδα «πρόδωσε» μια ακόμα φωτογραφία που ανήρτησε ο Magic Johnson αυτή τη φορά από τη Ζάκυνθο.

Από μια άλλη γωνιά της Ελλάδας, την γραφική Ύδρα, μια άλλη διασημότητα διαφήμισε τη χώρα μας στους 27,5 εκατομμύρια followers της. Ο λόγος για την influencer και αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας Chiara Ferragni, η οποία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιρροής και σίγουρα θα φέρει στη χώρα μας χιλιάδες φαν της που ακολουθούν πιστά το κάθε της βήμα.

Δεν είμαστε καν στα μέσα του καλοκαιριού και ο τουρισμός της Ελλάδας σπάει κάθε ρεκόρ. Χωρίς να χρειαστεί να πούμε πολλά, η ομορφιά της χώρας μας κόβει την ανάσα και μάλιστα, όπως φαίνεται, την ανάσα πολλών διασήμων που ενθουσιασμένοι μοιράζονται την ομορφιά που αντικρίζουν εδώ. Η απόλυτη και πιο χολιγουντιανή έκφανση της soft power του τουρισμού.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μο Φάρα αποκαλύπτει και συγκλονίζει: Έπεσα θύμα trafficking, έτσι έφτασα στη Βρετανία

Τραγουδιστής βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στην Πάτρα

Διασωληνωμένο στο νοσοκομείο του Ρίου 10χρονο αγόρι που έπεσε από μπαλκόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης