Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών, 70 ναυτικά μίλια νότια της Καρπάθου, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα.
Πρόκειται για 220 ανθρώπους που βρίσκονταν σε αλιευτικό σκάφος και ξεκίνησαν από το Λίβανο.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, αυτή την ώρα μεταφέρονται με φορτηγό πλοίο που τους περισυνέλεξε στην Κω, όπου αναμένονται σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με τον πλοίαρχο του φορτηγού πλοίου είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη