Είπε σε ηλικιωμένη ότι θα έκανε απολύμανση και άρπαξε θησαυρό

Είπε σε ηλικιωμένη ότι θα έκανε απολύμανση και άρπαξε θησαυρό

Η 52χρονη Ρομά άρπαξε από το θύμα της 77.400 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας

ilikiomeni
Ένα τεράστιο ποσό και πανάκριβα τιμαλφή έβαλε στο χέρι μια 52χρονη Ρομά η οποία είχε πάει στο σπίτι μιας 80χρονης στην Χαλκιδική παριστάνοντας την δημοτική υπάλληλο που δήθεν θα έκανε απολύμανση για... κορωνοϊό! Παρ' όλο που ταυτοποιήθηκε, η δράστιδα παραμένει άφαντη, όπως και ο “θησαυρός” που άρπαξε.

Η απατεώνισσα χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της ηλικιωμένης στον Άγιο Μάμαντα, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και την έπεισε ότι την είχε στείλει ο Δήμος για να κάνει απολύμανση σε όλους τους χώρους. Ανυποψίαστη η 80χρονη δεν σκέφτηκε ότι είχε άλλες βλέψεις και την άφησε να μπει. Στην συνέχεια, η 52χρονη κατάφερε να την πείσει να της δείξει πού φύλαγε τις οικονομίες της, τάχα για να δει αν κινδύνευαν από το... απολυμαντικό υγρό!

Έτσι, κατάφερε να της αρπάξει 77.400 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας και να γίνει καπνός με τη βοήθεια ενός άγνωστου συνεργού της, που την περίμενε στο αυτοκίνητό του! Η ηλικιωμένη κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Μουδανιών και από τις περιγραφές της οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την 52χρονη, η οποία διαμένει σε οικισμό Ρομά της Ημαθίας. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν και σχημάτισαν δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.



Ειδήσεις σήμερα:

Η «αθέατη πλευρά» των αδελφών Πισπιρίγκου: Εκκλήσεις από Δήμητρα, εμμονές από Ρούλα σε 95 sms

Η ψυχρή αμηχανία του Πούτιν την Ημέρα της Νίκης και η εκτίμηση Μπάιντεν για ρωσικό αδιέξοδο στον πόλεμο

Οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Υγείας στα φάρμακα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης