Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Στην απολογία του θα δώσει όλες τις εξηγήσεις», λέει ο δικηγόρος του

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Στην απολογία του θα δώσει όλες τις εξηγήσεις», λέει ο δικηγόρος του

Ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι ο πελάτης του, κατά τη διάρκεια της απολογίας του θα δώσεις όλες τις εξηγήσεις που χρειάζονται για να αποδείξει ότι η δολοφονία της Καρολάιν έγινε εν βρασμώ ψυχής

5560944
Για την επιλογή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που του παρέχει ο νόμος ώστε να καταδείξει ότι το έγκλημά του δεν ήταν προσχεδιασμένο, μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, εξήγησε τον λόγο που ο πελάτης του, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στη δίκη στο ΜΟΔ, έλαβε πολλές φορές τον λόγο υποβάλλοντας ερωτήσεις στους μάρτυρες. Όπως είπε, αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο σε δίκες που ασχολούνται με εγκλήματα αυτής της φύσης και για αυτό το λόγο η πρόεδρος του έδωσε πολλές φορές τον λόγο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj8wuvyrrb0p)


Όπως ανέφερε στη συνέχεια, το μεγάλο διακύβευμα της δίκης, είναι να αποφανθεί το δικαστήριο, αν το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος και αν τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας βραδιάς «δικαιολογούν» αυτό το ενδεχόμενο.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι ο πελάτης του, κατά τη διάρκεια της απολογίας του θα δώσεις όλες τις εξηγήσεις που χρειάζονται για να αποδείξει ότι η δολοφονία της Καρολάιν έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Επίσης είπε ότι ειδικοί επιστήμονες θα κληθούν να καταθέσουν από την υπεράσπιση ως μάρτυρες και θα τοποθετηθούν για τα δεδομένα της δικογραφίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέρας ψυχραιμίας ο Αναγνωστόπουλος, «εξέταζε» τους μάρτυρες - Η κατάθεση που κατέρριψε τους ισχυρισμούς του

Όλα όσα ταλαιπώρησαν τον Αντώνη Συκάρη μέχρι την κατάκτηση του Νταουλαγκίρι στο Νεπάλ

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ως γκέι έχω βιώσει έρωτες ωραίους, σχέσεις, χωρισμούς και δεν μπορώ να τα διηγηθώ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης