Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Χαλκίδα, καθώς ακατάλληλο νερό τρέχει από τις βρύσες από χθες στην ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα, αφού έχουν βουλώσει οι παροχές και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις στα σπίτια τους από πίσσα, που υπάρχει στο δίκτυο ύδρευσης, με αποτέλεσμα να καταστραφούν βάνες και καζανάκια.
Σημειώνεται ότι η ΔΕΥΑ Χαλκίδας και η Πρόεδρος Τασούλα Ψυχογιού Μακαρώνα, δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα, αφήνοντας στην άγνοια τους πολίτες.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.