Σφακιανάκης για Πάτρα: «Η διαδρομή της κεταμίνης θα βρεθεί μέσα από το διαδίκτυο»

Σφακιανάκης για Πάτρα: «Η διαδρομή της κεταμίνης θα βρεθεί μέσα από το διαδίκτυο»

«Η Πισπιρίγκου θα τραβήξει πολλούς μαζί της, δεν θα πάει μόνη της φυλακή», αποκαλύπτει ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ιδρυτής της CSI Institute

roula23
O πρώην διοικητής της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ιδρυτής της CSI Institute, Μανώλης Σφακιανάκης, μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας και ειδικότερα για την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

Ο κ. Σφακιανάκης μίλησε στην εκπομπή «Live News» και αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ekfrasi 97FM, «η κεταμίνη δεν θα βρεθεί εξ’ ουρανού, έχει διαδρομές. Τα ηλεκτρονικά μέσα μιλάνε, θα βρεθούν όλες οι διαδρομές και θα σπάσουν όλα τα απόρρητα… Η διαδρομή της κεταμίνης θα βρεθεί μέσα από το διαδίκτυο, στη δικτύωση αυτά που λέμε μένουν για πάντα, μερικοί νομίζουν θα διαγραφούν σε ένα χρόνο. Για να πω αυτό, σημαίνει ότι υπάρχουν συναλλαγές».

«Εφόσον γίνουν οι έρευνες όπως πρέπει να γίνουν, η κεταμίνη μάλλον έχει αγοραστεί μέσα από το διαδίκτυο», είπε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj38co6tplwp)



«Δεν θα πάει μόνη της φυλακή»

Σημειώνεται, ότι ο Μανώλης Σφακιανάκης μιλώντας στον Ekfrasi 97FM δήλωσε ότι η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίκου «θα τραβήξει πολλούς μαζί της. Δεν θα πάει μόνη της φυλακή».

«Η κυρία αυτή θα τραβήξει πολλούς μαζί της. Δεν θα πάει μόνη της φυλακή. Έχει ανθρώπους που ξέρουν το έγκλημα και αυτοί οι άνθρωποι έχουν διαδρομές που δεν υπάρχει delete. Η τύπισσα δεν θα φύγει μόνη της. Δεν αντέχει να βλέπει τους άλλους να είναι έξω και να πίνουν ποτάκια και εκείνη να είναι στη φυλακή. Τα όργανα θα αρχίσουν σε λίγες μέρες. Όλα αυτά που ακούγονται ότι έφαγε ξύλο από την αστυνομία δεν ισχύουν. Είναι μάνα που τρώει τα παιδιά της. Σε λίγες μέρες, ο ένας θα δίνει τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επισήμανε πως «τα παιδάκια δεν έχουν DNA κληρονομικότητας, κάποιος τα “έφαγε”. Ήταν υγιέστατα. Οι καταθέσεις και το προανακριτικό υλικό δείχνουν μία εγκληματική πορεία. Η στάση της μάνας δεν έχει γυρισμό. Σύμφωνα με την εμπειρία που έχω τα τελευταία 42 χρόνια στο έγκλημα, η υπόθεση είναι μονόδρομος και θα αποδειχθούν όλα».

04/04/22: Μανώλης Σφακιανάκης (τ. Διευθυντής Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος)
Κλείσιμο


«Είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση που σε λίγες μέρες θα φανεί ακριβώς ποιος της προμήθευσε την κεταμίνη, ποιος έψαχνε στην φαρμακαποθήκη για να βρει την ουσία. Πρόκειται για άνθρωπο υπεράνω υποψιών. Στο διαδίκτυο τα ίχνη δεν διαγράφονται. Θα δούμε τι θα στείλουν οι αμερικανικές Αρχές στην Ελλάδα, πού έκανε καταγραφές και πού έκανε επικοινωνίες για να εξαφανίσει ηλεκτρονικά ίχνη την τελευταία εβδομάδα. Ποιες κεραίες θα προδώσουν, ποιους; Είναι μεγάλο το έγκλημα, όλα θα φανούν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα της ΕΕ για σαλμονέλα στα αυγά Kinder - Πάνω από 100 ύποπτα κρούσματα σε παιδιά

Στην ανακρίτρια σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης, καταθέτει για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Ο Μπόμπαινας ξαναχτυπά στο MasterChef: «Θα σε χορέψουν καλαματιανό και δεν θα πάρεις χαμπάρι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης