Γεωργία Μπίκα: Στο αρχείο η δικογραφία για τον δικηγόρο που κατήγγειλε για επίθεση

Γεωργία Μπίκα: Στο αρχείο η δικογραφία για τον δικηγόρο που κατήγγειλε για επίθεση

Η 24χρονη υποστήριξε ότι ο δικηγόρος την προπηλάκισε μέσα στο ΑΤ Λευκού Πύργου – Γιατί ο εισαγγελέας ζήτησε να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση

georgia_bika
Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία για τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, σε βάρος του οποίου είχε κινηθεί προκαταρκτική εξέταση, ύστερα από όσα είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή της η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, ότι την προπηλάκισε μέσα στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Ο εισαγγελέας είχε παραγγείλει προκαταρκτική έρευνα για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ , στην κατάθεση που κλήθηκε να δώσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, η 24χρονη, που κατήγγειλε εις βάρος της βιασμό, φέρεται να ανασκεύασε, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι ο καταγγελλόμενος δικηγόρος δεν την απείλησε.

Αξιολογώντας τα στοιχεία της έρευνας, ο εισαγγελέας πρωτοδικών έκρινε ότι δεν στοιχειοθετείται αδίκημα, ζητώντας να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση, πρόταση που εγκρίθηκε από εισαγγελέα εφετών.


Ειδήσεις σήμερα:

Μαζικό τάφο στην Μπούκα δείχνουν δορυφορικές εικόνες - «Όποιον έβλεπαν μπροστά τους τον πυροβολούσαν»


Τι λέει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς και την αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη


Διατάχθηκε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης