Γεωργία Μπίκα: «Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός»

Γεωργία Μπίκα: «Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός»

«Είμαι η γυναίκα Γεωργία, η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της» λέει η 24χρονη στο Instagram - Ο τεχνικός της σύμβουλος, Δημήτρης Γαλεντέρης, είχε τονίσει ότι βρέθηκε «σημαντική ποσότητα αλκοόλ» στις τοξικολογικές της Γεωργίας

mpika-main4
Με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε τον βιασμό της την Πρωτοχρονιά επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι «διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της».

Η 24χρονη ευχαριστεί παράλληλα όλο τον κόσμο που έχει σταθεί στο πλευρό της μέσα από τα μηνύματα που λαμβάνει τονίζοντας ωστόσο ότι «ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός».

Ακολουθεί το μήνυμά της στα social media:

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και «αγκαλιάς» από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μία διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω δικαίωση ψυχής και ηρεμία! Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται... Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε»

Στιγμιοτυπο_2022-02-08__4_59_52_μμ





Τα νέα στοιχεία για τις τοξικολογικές εξετάσεις 

Λίγες ώρες νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι νέα στοιχεία, που δείχνουν ικανά να ανατρέψουν τα υπάρχοντα δεδομένα και να επηρεάσουν την εξέλιξη της υπόθεσης με τον φερόμενο βιασμό της Γεωργίας Μπίκα, φέρνει στη δημοσιότητα ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαλεντέρης τόνισε στο ThessToday.gr ότι «δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

Θυμίζεται πως οι πρώτες διαρροές έκαναν λόγο για «καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις», ωστόσο ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.


Ειδήσεις σήμερα:

Η επίθεση των 11 στον Άλκη και τη παρέα του ήταν τέλεια προσχεδιασμένη - Ενδεχόμενο εγκληματικής οργάνωσης, λέει ο Κούγιας

Βολές και fake news Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδας

Νίκος Κάτσικας: Θύμα δολοφονίας ο Έλληνας δημοσιογράφος στην Αίγυπτο – Έχει συλληφθεί ύποπτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης