Βόλος: Έκλεψε τσαντάκι με τραπεζική κάρτα και έκανε αγορές

Βόλος: Έκλεψε τσαντάκι με τραπεζική κάρτα και έκανε αγορές

Ο δράστης έκανε πέντε ανέπαφες συναλλαγές, αγοράζοντας προϊόντα συνολικής αξίας 130 ευρώ, πριν ο ιδιοκτήτης της κάρτας καταφέρει να την ακυρώσει 

forolotaria2
Δευτερόλεπτο δεν άφησε να πάει χαμένο ένας «μακρυχέρης» που άρπαξε το τσαντάκι ενός θαμώνα από τον εξωτερικό πάγκο μιας καφετέριας στον Βόλο, το απόγευμα της 14ης Μαρτίου, καθώς έτρεξε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής και έκανε τα ψώνια του με την τραπεζική κάρτα που βρήκε μέσα.

Ο δράστης έκανε πέντε ανέπαφες συναλλαγές, αγοράζοντας προϊόντα συνολικής αξίας 130 ευρώ, πριν ο ιδιοκτήτης της κάρτας καταφέρει να την ακυρώσει. Το θύμα ενημέρωσε την Ασφάλεια που ξεκίνησε έρευνες και ταυτοποίησε τον δράστη από τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα της καφετέριας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ωστόσο δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Άδειασε τα ταμεία δυο καταστημάτων

Αργά το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Βόλο ένας 30χρονος και συνελήφθη, καθώς το απόγευμα της Κυριακής είχε εκμεταλλευτεί την ολιγόλεπτη απασχόληση του υπαλλήλου του πρατηρίου υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας ενός 37χρονου και είχε αρπάξει 360 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι λίγες ώρες πριν συλληφθεί, είχε διαρρήξει το ζαχαροπλαστείο ενός 55χρονου και είχε κλέψει από την ταμειακή μηχανή 190 ευρώ. Ο δράστης που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατ' εξακολούθηση.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο ιδρυτής του WikiLeaks και η σύντροφός του θα παντρευτούν σήμερα μέσα στη φυλακή Μπέλμαρς

Καύσιμα: Μειώσεις και «έξτρα» έκπτωση για πληρωμές με smartphone

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θα μου πει κι εμένα κάποιος τι έκανα; Θα δείτε ότι έχετε άδικο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης