Περιπετειώδης καταδίωξη για μεταφορείς δυο κιλών κάνναβης

Περιπετειώδης καταδίωξη για μεταφορείς δυο κιλών κάνναβης

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο αλλοδαπός συνοδηγός βγήκε από το όχημα στη μέση του δρόμου και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας

kannabis
Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική οδό Ιωαννίνων– Αντιρρίου, όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων έκαναν σήμα σε ένα αυτοκίνητο να σταματήσει για έλεγχο, αλλά ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη, κατά την διάρκεια της οποίας ο αλλοδαπός συνοδηγός βγήκε από το όχημα στη μέση του δρόμου και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Όμως, ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 890 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

Την ίδια στιγμή, ο 28χρονος Έλληνας που οδηγούσε το αυτοκίνητο το εγκατέλειψε στην περιοχή Χαλκιάδες της Άρτας και τράπηκε σε φυγή. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες είχαν αγοράσει τα ναρκωτικά από έναν 41χρονο Έλληνα με τον οποίο είχαν συναντηθεί νωρίτερα σε περιοχή των Ιωαννίνων, αντί του ποσού των 1.200 ευρώ. Ο 41χρονος συνελήφθη αργά το ίδιο βράδυ από αστυνομικούς της Ασφαλείας μέσα στο κατάστημά του στην Πρέβεζα, όπου κατασχέθηκε ένα σπρέι πιπεριού.

Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι είχε λειτουργήσει ως προπομπός των άλλων δύο αφ' ότου τους παρέδωσε τα ναρκωτικά και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε, όπως και το αυτοκίνητο που επέβαιναν ο αλλοδαπός και ο 28χρονος. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο 28χρονος αναζητείται.





Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα η εισαγγελική πρόταση επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Στο «τραπέζι» μήνυμα Μητσοτάκη για το πακέτο στήριξης- Το σχέδιο για «επιστροφή» στα καύσιμα

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Νέα κακοκαιρία από την Πέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης