Ένας τρόφιμος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από τον πρώτο όροφο του κτηρίου το μεσημέρι της Πέμπτης, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος άνδρας, έπεσε από το παράθυρο και τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Μεταξύ άλλων, φέρει τραύματα στο κεφάλι και τα άκρα.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο τρόφιμος του ψυχιατρείου βρέθηκε στο κενό ερευνώνται, ενώ την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή