Τραγωδία στο Αγρίνιο: Εγκεφαλικά νεκρό αγοράκι 2,5 ετών που κατάπιε φασόλι
Το αγοράκι κατάπιε ένα φασόλι την περαμένη Πέμπτη με αποτέλεσμα να φράξει ο αεραγωγός του - Οι γονείς του φέρονται να επιθυμούν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους
Ένα αγοράκι 2,5 χρόνων από τοΑγρίνιο κατάπιε φασόλι που δυστυχώς του έφραξε τον αεραγωγό και οι εξελίξεις είναι πολύ δυσάρεστες.
Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Το αγοράκι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατάπιε ένα φασόλι με αποτέλεσμα να προκληθεί πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και η νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.
Πληροφορίες του sinidisi.gr αναφέρουν ότι η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα το παιδάκι να είναι εγκεφαλικά νεκρό.
Μάλιστα, οι γονείς του φέρονται να επιθυμούν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους προκειμένου να υποβληθούν σε μεταμόσχευση άλλα παιδιά με προβλήματα υγείας.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.