Παρ' όλο που το κόλπο των απατεώνων με τα «μαϊμού» τροχαία έχει παλιώσει πια, όλο και καταφέρνουν να αποσπάσουν σημαντικά ποσά από ηλικιωμένους που ταράζονται όταν ακούν από το τηλέφωνο ότι κάποιο στενό συγγενικό τους πρόσωπο τραυματίστηκε σοβαρά ή προκάλεσε θανατηφόρο δυστύχημα.
Τελευταίο θύμα των κυκλωμάτων που θυμίζουν “Λερναία Ύδρα” ήταν μια 93χρονη που απάντησε σε τηλεφώνημα στο σταθερό του σπιτιού της στην περιοχή της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία και άκουσε άκουσε έναν άγνωστο να της λέει ότι είναι γιατρός και ότι η κόρη της είχε πέσει θύμα τροχαίου και χρειάζονται επειγόντως χειρουργείο, για το οποίο απαιτείτο μεγάλο χρηματικό ποσό.
Χωρίς να το σκεφτεί, είπε στον υποτιθέμενο γιατρό ότι είχε 9.000 ευρώ και εκείνος της απάντησε ότι θα έστελνε μια συνεργάτιδά του να τα πάρει. Λίγα λεπτά μετά, η ηλικιωμένη παρέδωσε έξω από το σπίτι της τα χρήματα σε μια μελαχρινή γυναίκα με πράσινο μπουφάν, μαύρο κολάν και ροζ μποτάκια, η οποία έσπευσε να εξαφανιστεί. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη και η 93χρονη ενημέρωσε την Αστυνομία, ήταν πια αργά.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.