Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας βρίσκονται οι δραστηριότητες ενός νεαρού ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην πόλη της Κέρκυρας το βράδυ του Σαββάτου και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε οπλισμένος.
Κατά την διάρκεια της σωματικής έρευνας που του έκαναν οι αστυνομικοί, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο μαχαίρια συνολικού μήκους 18 και οκτώ εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Το Ι.Χ. ήταν γεμάτο σφαίρες, κροτίδες, μαχαίρια και ναρκωτικά!
Δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος να σταματήσει για έλεγχο ένας 36χρονος Έλληνας και ανέπτυξε ταχύτητα με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κοζάνη. Όμως, ακινητοποιήθηκε άμεσα, συνελήφθη και στο όχημα βρέθηκαν 39 φυσίγγια, πέντε κροτίδες, δυο μαχαίρια και επτά ναρκωτικά χάπια! Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί ειδών πυροτεχνίας και περί ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη