«Πείραξαν τη γυναίκα μου και είπα για απαγωγή για να έρθει γρήγορα η Αστυνομία» λέει ο Αφγανός «υπουργός» που συνελήφθη

«Πείραξαν τη γυναίκα μου και είπα για απαγωγή για να έρθει γρήγορα η Αστυνομία» λέει ο Αφγανός «υπουργός» που συνελήφθη

Ο άνδρας ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι η καταγγελία περί επίθεσης ενόπλων που είχαν την απαίτηση να τους δώσει το ποσό των 20.000 ευρώ, για να μην απαγάγουν τον γιο του, ήταν ψευδής - Συνελήφθη για ψευδορκία, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του

police-thumb-large
«Πείραξαν τη γυναίκα μου και κάλεσα την Αστυνομία καταγγέλλοντας απόπειρα απαγωγής για να έρθουν γρήγορα». Αυτή φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr να είναι η εκδοχή του Αφγανού, που χθες το μεσημέρι σήκωσε στο πόδι την Άμεση Δράση, όταν τηλεφώνησε στο 100 και ισχυριζόμενος ότι είναι γιος «υπουργού της κυβέρνησης του Αφγανιστάν», κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από δύο ένοπλους άνδρες, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο στην περιοχή της πλατείας Βικτώριας, με την οικογένειά του.

Ο άνδρας που τελικά λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ομολόγησε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα ότι η καταγγελία περί επίθεσης ενόπλων που είχαν την απαίτηση να τους δώσει το ποσό των 20.000 ευρώ, για να μην του απαγάγουν τον γιο του, ήταν ψευδής και όλα τα έκανε για να έρθει γρήγορα η Αστυνομία επειδή κάποιοι ομοεθνείς του, πείραξαν τη σύζυγο του, συνελήφθη για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Μάλιστα όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 38χρονος, είναι το ίδιο άτομο που προχθές τηλεφώνησε και πάλι στην Αστυνομία και κατήγγειλε πως κάποιοι του ζητούσαν χρήματα για να μην απαγάγουν τον αδελφό του, ενώ όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της Ασφάλειας, για το προχθεσινό συμβάν εξακριβώθηκε ότι ο αδερφός του ήταν στην Αμερική αντί να είναι απαχθείς όπως ο ίδιος ψευδώς κατήγγειλε. Για τη χθεσινή καταγγελία στην πλατεία Βικτωρίας δε, αναφέρεται ότι ψευδώς κατήγγειλε την εκβίαση όπως επίσης ψευδώς δήλωσε ότι είναι τέκνο αξιωματούχου του Αφγανιστάν.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στον Αφγανό, καθώς τελικά αποδείχθηκε πως η ιστορία του δεν έστεκε και κατηγορήθηκε για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με έξι θέσεις αιμοκάθαρσης απέκτησε το νοσοκομείο της Ικαρίας

Με φανταστική εμφάνιση στους «4» στην Αγία Πετρούπολη η Σάκκαρη-Δείτε βίντεο

Τοπικές βροχές αύριο από το απόγευμα και με μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης