Παιδική φίλη Άλκη: «Τον είχα πάντα ψηλά, ήταν πραγματικά χρυσός άνθρωπος, είχε χρυσή καρδιά»

Παιδική φίλη Άλκη: «Τον είχα πάντα ψηλά, ήταν πραγματικά χρυσός άνθρωπος, είχε χρυσή καρδιά»

«Όταν είδα το βίντεο ξέσπασα σε κλάματα. Έπαθα κρίση πανικού, για τουλάχιστον 15 λεπτά ήμουν χάλια» είπε η Ιζαμπέλα, με την οποία ο αδικοχαμένος νεαρός φίλαθλος του Άρη ήταν φίλοι από την πρώτη δημοτικού

5499104
«Τον είχα πάντα ψηλά. Ήταν πραγματικά χρυσός άνθρωπος. Είχε χρυσή καρδιά. Εφυγε με πόνο, δεν έφυγε με ωραίο τρόπο. Πόνεσε πολύ» δηλώνει η Ιζαμπέλα, παιδική φίλη του 19χρονου Αλκη Καμπανού.

Η νεαρή που γνώριζε τον 19χρονο από την Α’ Δημοτικού μιλώντας στον Alpha τον χαρακτήρισε ως έναν άνθρωπο ευγενικό που είχε συμπόνια για τους γύρω του.

«Όταν είδα το βίντεο ξέσπασα σε κλάματα. Έπαθα κρίση πανικού, για τουλάχιστον 15 λεπτά ήμουν χάλια» είπε η Ιζαμπέλα στον ALPHA για το στιγμιότυπο με την δολοφονική επίθεση στον Αλκη Καμπανό.

«Τον είχα πάρα πολύ ψηλά. Ηταν φίλος μου. Ήταν πάντα κοντά μου. Δεν έκρινε κανέναν. Ήταν ευγενικός, ήταν χαμογελαστός, δεν κρατούσε κακία. Ήταν χαρούμενος για τις νίκες των άλλων, είχε συμπόνια», επεσήμανε ακόμη. «Ο Αλκης δεν ήταν οπαδός. Ναι του άρεσε η μπάλα, του άρεσε το μπάσκετ αλλά δεν ήταν οπαδός», πρόσθεσε η κοπέλα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chpv8qtqoxup-sf)

Ο αδικοχαμένος 19χρονος είχε πει στην Ιζαμπέλα πως σχεδίαζε να ταξιδέψει στο Μιλάνο όπου βρίσκεται η νεαρή για σπουδές. «Ηθελα να του πω τα νέα μου, να μου πει τα νέα του. Μιλούσαμε αλλά δεν ξέραμε πάρα πολλά για το πως εξελισσόταν η ζωή του άλλου» είπε ακόμη η κοπέλα.

Αναφορικά με τους δράστες της δολοφονίας η Ιζαμπέλα σημείωσε πως  «δεν πίστευα ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν τόσο μικροί σε ηλικία. Δεν το περίμενα. Σκέφτηκα γιατί, πως μεγάλωσαν αυτοί οι άνθρωποι;».

«Την απώλεια δεν τη συνηθίζεις, δεν τη δέχεσαι. Θέλουμε δεν θέλουμε προχωράμε μπροστά αλλά δεν είμαι έτοιμη να προχωρήσω. Ξέρω ότι το κάρμα γυρνάει και θα αποδοθεί δικαιοσύνη» κατέληξε η φίλη του Αλκη Καμπανού.




Ειδήσεις σήμερα:


Ως τις 11 Φεβρουαρίου ανοιχτή η πλατφόρμα της Αττικής Οδού για τις αποζημιώσεις

Παράταση τριών ημερών για όσους δεν έχουν κάνει την αναμνηστική δόση και λήγει το πιστοποιητικό εμβολιασμού


Πώς κατάφεραν να αποδράσουν οι πέντε βαρυποινίτες στα Χανιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης