Χιόνια στην Αθήνα - Αττική Οδός: Ως τις 11 Φεβρουαρίου ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις αποζημιώσεων

Χιόνια στην Αθήνα - Αττική Οδός: Ως τις 11 Φεβρουαρίου ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις αποζημιώσεων

Οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό λόγω του χιονιά,  μπορούν να καταχωρήσουν το αίτημα και τα συνοδευτικά στοιχεία τους για την αποζημίωση των €2.000

attiki_odos_newmoney_xr
Ανοιχτή έως και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:00, θα παραμείνει η Πλατφόρμα Καταχώρησης Αιτημάτων της Αττικής Οδού, μέσω του site της www.aodos.gr (στην ειδική ενότητα με τίτλο «Χιονόπτωση 24.1.2022»), για τους οδηγούς των οποίων τα οχήματα αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης που έπληξε το λεκανοπέδιο.

Επισημαίνεται ότι η καταχώρηση της αίτησης στην πλατφόρμα είναι απαραίτητη ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλης αίτησης έχει σταλεί ηλεκτρονικά έως τώρα, ενώ, η εταιρεία θα ενημερώσει απευθείας τους αιτούντες για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Οι πολίτες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, καλούνται να δηλώσουν στοιχεία του οχήματός τους, τις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν, καθώς και την ώρα εισόδου και εξόδου από αυτές. Θα τους ζητηθούν επίσης να δώσουν τηλέφωνο, mail και τραπεζικό λογαριασμό.


Ειδήσεις σήμερα:

Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί και ΕΔΕ για πέντε, μετά την απόδραση των πέντε βαρυποινιτών από το Τμήμα Μεταγωγών Χανίων

Γιατί ο Μητσοτάκης έδιωξε τον Σπήλιο Λιβανό

Έφοδος της Αστυνομίας σε τέσσερις συνδέσμους οπαδών σε νότια προάστια και Περιστέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης