Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη - Κούγιας: «Φοβάμαι μήπως έχουν φυγαδεύσει τους συνεργούς του 23χρονου στην Αλβανία»
«Εύχομαι να μην δικαιωθεί ο Καρυπίδης (πρόεδρος του Άρη), που μου είπε ότι θα το φορτώσουν σε αυτόν τον Αλβανό που συνέλαβαν και οι άλλοι θα την κοπανήσουν» ανέφερε ο συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη
Την ανησυχία του για τις αστυνομικές έρευνες με στόχο τους συνεργούς του 23χρονου που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη και των φίλων του, εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας, που ενεργεί ως συνήγορος της οικογένειας του άτυχου 19χρονου.
Με δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα LiveSport, ο κ. Κούγιας είπε αρχικά: «Ακόμα δεν έχουν γίνει άλλες συλλήψεις, εκτός του 23χρονου και εύχομαι να μην δικαιωθεί ο Καρυπίδης, που μου είπε ότι θα το φορτώσουν σε αυτόν τον Αλβανό που συνέλαβαν και οι άλλοι θα την κοπανήσουν».
«Προσωπικά, φοβάμαι μήπως τους φυγάδευσαν τους υπόλοιπους ή τους έχουν φυγαδεύσει ήδη στην Αλβανία και ψάχνουν να τους βρουν στην Ελλάδα. Θα φανεί αυτό μέσα στις επόμενες δύο μέρες. Θα είμαι στην Βέροια την Κυριακή το πρωί για να μιλήσω με την οικογένεια του Άλκη και την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη, την επόμενη μέρα από την απολογία του κατηγορούμενου, για να πάρουμε την δικογραφία. Τώρα δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε τυφλοί πάνω σε αυτό το θέμα», συμπλήρωσε ο γνωστός ποινικολόγος.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς