Αλέξης Κούγιας: Έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 6 ακόμη δράστες που εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη

Αλέξης Κούγιας: Έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 6 ακόμη δράστες που εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη

Είπε ακόμη ότι οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για τη δικαίωση της οικογένειας του 19χρονου Αλκη που έχασε άδικα τη ζωή του από οπαδούς

kougias
Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του 19χρονου Αλκη Καμπανού που έχασε τη ζωή του από επίθεση χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Star αποκάλυψε ότι έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη 6 δράστες.

Υπενθυμίζεται, ότι την Πέμπτη ταυτοποιήθηκε ο 23χρονος ως οδηγός του αυτοκινήτου και του αποδόθηκε η πρώτη ποινή που είναι 4 χρόνια και 3 μήνες χωρίς αναστολή.

Σημείωσε δε, ότι έχει επικοινωνία με τους γονείς του 19χρονου και είναι συντετριμμένοι και το Σάββατο θα τους επισκεφτεί στη Βέροια. «Έχω έναν γιο 19 χρονών, που είναι φίλαθλος μιας ομάδας. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα πάω στην κηδεία του» και συμπλήρωσε πως οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες θα είναι καταιγιστικές.


«Όλοι όσοι συλληφθούν αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας καθείρξεως»

Μιλώντας νωρίτερα στο Mega ο κ. Κούγιας τόνισε πως η άρνηση του δράστη για τις κατηγορίες, δείχνει πως πρόκειται για ένα ψυχρό πρόσωπο, ενώ ανέφερε πως η απολογία θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Δευτέρας. Άγνωστο παραμένει ακόμη, εάν θα παραστούν και οι γονείς του Άλκη, ή μόνο ο Αλέξης Κούγιας, μέσω εξουσιοδότησης.

«Κατόπιν της κατηγορίας που απήγγειλε ο εισαγγελέας, όλοι όσοι συλληφθούν, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες συνέργιας και συμμετοχής στην δολοφονία του Άλκη, και παράλληλα για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, και φυσικά την ποινή καθείρξεως έως 15 χρόνια» επισήμανε ο κ. Κούγιας.

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας σκοπός του είναι να μελετήσει τη δικογραφία για να δει εάν τυχόν δίνονται δυνατότητες υπερασπιστικές που δεν δικαιούνται οι κατηγορούμενοι.

Ο δικηγόρος τόνισε πως δεν επρόκειτο για μια συμπλοκή. «Ήταν μια καταδρομική επιχείρηση, πολύ καλά σχεδιασμένη. Πήγαν για να τον σκοτώσουν»,συμπλήρωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζει ξανά η Μπεκατώρου, φέρνοντας στο φως καταγγελία γυμναστή - «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω από το ξύλο»!

Μισό τρισ. ευρώ κόστισαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τα τελευταία 40 χρόνια την Ευρώπη

Επίθεση σε υπάλληλο της ΙΒ ΔΟΥ Αθηνών από πολίτη με χρέη στο Δημόσιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης