ΔΕΔΔΗΕ: Βλάβες σε 15 γραμμές - Στην Ανατολική Αττική τα μεγαλύτερα προβλήματα

ΔΕΔΔΗΕ: Βλάβες σε 15 γραμμές - Στην Ανατολική Αττική τα μεγαλύτερα προβλήματα

Ακόμα και 24 ώρες χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές - Σε Αγία Παρασκευή, Φιλοθέη, Παπάγου, Χολαργό, Μαρούσι και Χαλάνδρι μεμονωμένα προβλήματα ηλεκτροδότησης - Εκτεταμένες διακοπές σε Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Καλέντζι, Βουτζά, Λαύριο, Κάτω Σούλι, Μαραθώνα, Καλύβια και Κερατέα

xionia-deh-arthro
Βλάβες σε 15 γραμμές επιχειρεί να αποκαταστήσει ο ΔΕΔΔΗΕ, για να αντιμετωπίσει τις πολύωρες διακοπές που, σε κάποιες περιοχές, ξεπερνούν και τις 24 ώρες.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του Διαχειριστή, σε Αγία Παρασκευή, Φιλοθέη, Παπάγου, Χολαργό, Μαρούσι και Χαλάνδρι υπάρχουν μεμονωμένα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε επίπεδο γειτονιάς. Στην περιοχή της Φιλοθέης, αλλά και σε πολλές άλλες,  υπάρχουν συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για να αποκαταστήσουν τις βλάβες. Στόχος είναι να δώσουν ρεύμα απόψε.

Εκτεταμένα προβλήματα εντοπίζονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Καλέντζι, Βουτζά, Λαύριο, Κάτω Σούλι, Μαραθώνα, Καλύβια και Κερατέα, όπου εκεί η αποκατάσταση είναι δυσκολότερη, λόγω της δύσκολης πρόσβασης στα σημεία όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Όσον αφορά στα νησιά, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί, πλην ορισμένων χωριών στην περιοχή των Χανίων.

Αντίστοιχα, αποκαταστάθηκε το σύνολο των βλαβών στην Εύβοια και έως σήμερα το βράδυ αναμένεται η ηλεκτροδότηση των οικισμών της Αταλάντης.

Ως εκ τούτου και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω δεδομένα, από εχθές έως και αυτή την ώρα έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο 80% των περιοχών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα λόγω βλαβών.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκχιονιστικό μηχάνημα άνοιξε τον δρόμο για να τελεστεί η ταφή νεκρού στο Ηράκλειο

Για ώρες χωρίς ρεύμα και φαγητό οι ασθενείς της μονάδας Covid στο «Σωτηρία» λόγω της κακοκαιρίας

Συγγενής καρδιοπάθεια η αιτία θανάτου του βρέφους με Covid στο νοσοκομείο Κατερίνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης