Κακοκαιρία Ελπίς-Χιόνια: Εκχιονιστικό μηχάνημα άνοιξε τον δρόμο για κηδεία στο Ηράκλειο

Κακοκαιρία Ελπίς-Χιόνια: Εκχιονιστικό μηχάνημα άνοιξε τον δρόμο για κηδεία στο Ηράκλειο

Ο δρόμος προς το κοιμητήριο του χωριού ήταν απροσπέλαστος λόγω του χιονιού - Η οικογένεια του θανόντος ζήτησε τη βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας

κοιμητηριο
Ζητήθηκε σήμερα η συνδρομή εκχιονιστικού μηχανήματος από τον Δημο Ηρακλείου προκειμένου να τελεστεί η ταφή ενός ανθρώπου που πέθανε στο χωριό Ρουκάνι.

Η οικογένεια του θανόντος ζήτησε τη βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να μπορέσουν να τελέσουν την ταφή, καθώς ο δρόμος που οδηγεί στο κοιμητήριο του χωριού ήταν απροσπέλαστος λόγω του χιονιού, αίτημα που φυσικά ικανοποιήθηκε με την αποστολή μηχανήματος.

Στο θέμα αναφέρθηκε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στη Ρένα Σημειαντωνάκη, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου Μαρίνος Παττακός, κληθείς να σχολιάσει τα προβλήματα που άφησε σε όλο τον δήμο, η επέλαση της κακοκαιρίας "Ελπίδα".

Ο κ. Παττακός έκανε λόγω για "διαχειρίσιμη κατάσταση" με χιονοπτώσεις σε Βασιλειές, Άγιο Σύλλα, Προφήτη Ηλία, Πυργού, Σταυράκια και συνολικά 12 μηχανήματα στους δρόμους, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Επιπλέον,  συνέστησε να περιοριστούν στο ελάχιστο οι μετακινήσεις των πολιτών ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις, καθώς τα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι νωρίς αύριο το πρωί.

Πηγή: ekriti.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο βίντεο στη Λιβαδειά: Έκανε σκι στο δρόμο δεμένος πίσω από αυτοκίνητο


Ιστορίες εγκλωβισμένων από την Αττική Οδό - Πώς βίωσαν τον «Γολγοθά» στο χιόνι

Ο Τσιτσιπάς γίνεται viral... σώζοντας ένα ball girl από ένα έντομο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης