Χωρίς τηλεκπαίδευση την Τρίτη τα σχολεία στις πληγείσες περιοχές μετά την απόφαση για γενική αργία

Χωρίς τηλεκπαίδευση την Τρίτη τα σχολεία στις πληγείσες περιοχές μετά την απόφαση για γενική αργία

Το υπουργείο Παιδείας θα γνωστοποιήσει αύριο το πρόγραμμα της επανόδου των μαθητών στα μαθήματα - Μαζί θα ανακοινωθεί και το νέο πρόγραμμα των self test

tele_paideia
Δεν θα γίνουν μαθήματα ούτε με τηλεκπαίδευση την Τρίτη  στις πληγείσες περιοχές  μετά την απόφαση της κυβέρνησης για γενική αργία.

Οπως αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας δεν θα γίνει αύριο τηλεκπαίδευση, με δοδομένο ότι κηρύχθηκε γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα από την κυβέρνηση προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Όπως γίνεται επίσης αντιληπτό θα ήταν και αδύνατη η προσέλευση εκπαιδευτικών στα σχολεία για όσους δεν είχαν την δυνατότητα να κάνουν την τηλεκπαίδευση από το σπίτι είτε λόγω διακοπών στην ηλεκτροδότηση είτε γιατί δεν είχαν τεχνικά μέσα.

Το υπουργείο Παιδείας θα γνωστοποιήσει αύριο το πρόγραμμα της επανόδου των μαθητών στα μαθήματα που δεν είναι σίγουρο πότε θα γίνει ανάλογα με την πορεία της κακοκαιρίας. Μαζί θα ανακοινωθεί και το νέο πρόγραμμα των self test που θα πρέπει να κάνουν οι μαθητές για να επιστρέψουν στις τάξεις.

H ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας

«Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

-Λόγω της κήρυξης γενικής αργίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχής που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

-Σελφ τεστ δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.»

Ειδήσεις σήμερα:

Τηλεργασία αύριο Τρίτη στο Δημόσιο - Ισχυρή σύσταση για τον ιδιωτικό τομέα

Νέα καταγγελία για τον «μετρ» διοργανωτή των πάρτι στη Θεσσαλονίκη: «Μου συνέβη και μένα το ίδιο με τη Γεωργία»

Κολυδάς: Χιόνια και το βράδυ σε περιοχές της Αττικής, της Στερεάς και της Εύβοιας - Ύφεση από αύριο το μεσημέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης