Νέα καταγγελία για τον «μετρ» διοργανωτή των πάρτι στη Θεσσαλονίκη: «Μου συνέβη και μένα το ίδιο με τη Γεωργία»

Νέα καταγγελία για τον «μετρ» διοργανωτή των πάρτι στη Θεσσαλονίκη: «Μου συνέβη και μένα το ίδιο με τη Γεωργία»

«Όταν άνοιξα τα μάτια μου βρισκόμουν σε ένα σπίτι που δεν γνώριζα. Ήμουν ντυμένη, φορούσα μία πουκαμίσα, ένα σορτσάκι και μία μπλούζα. Ήταν ανοιχτή η πουκαμίσα και σηκώθηκα...», δήλωσε η 30χρονη σήμερα γυναίκα για την εμπειρία της το 2017

party_thes
Ανοίγει περισσότερο η «βεντάλια» των αποκαλύψεων για τα πάρτι με νεαρές γυναίκες που διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις καταγγελίες της Γεωργίας Μπίκα, μία 30χρονη γυναίκα μίλησε στο Star, αποκαλύπτοντας με τη σειρά της ότι είχε ανάλογη εμπειρία, με πρωταγωνιστή τον ίδιο που διοργάνωσε το πάρτι, στο οποίο παραβρέθηκε η 24χρονη το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

«Εγώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον γνώριζα αρκετά χρόνια πριν από το περιστατικό, στα μαγαζιά που σύχναζα ως φοιτήτρια. Το καλοκαίρι του 2017, άρχιζε να μου στέλνει μηνύματα. Πίεζε να του απαντήσω. Μετά το καλοκαίρι έστειλε ξανά μηνύματα. Στην αρχή, πρότεινε να πάω εκεί που θα ήταν με την παρέα του και εγώ είπα όχι. Σταμάτησε και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα να βρεθούμε οι δυο μας, αν θέλω να πάω σπίτι του, να χαλαρώσουμε. Μερικές μέρες μετά, μου έστειλε μήνυμα για να πάω σε μία νυχτερινή τους έξοδο. Με πίεζε κατά τη διάρκεια της ημέρας ρωτώντας αν θα πάω, αν θα έρθει να με πάρει. Κάποια στιγμή του απάντησα πως δεν θα πάω. Όταν ξύπνησα, είχε στείλει ξανά μήνυμα πως πέρασαν πάρα πολύ καλά και έχασα που δεν πήγα. Μου είπε για την επόμενη μέρα και είπα πως θα πάω», τόνισε αρχικά η 30χρονη γυναίκα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chdvov26gq7l-sf)


Και συνέχισε: «Πήγα λίγο αργά, μας πρότεινε να μας βάλει ποτά και του είπα να βάλει βότκα σκέτη και εκείνος είπε όχι, θα σου βάλω βότκα με... και επέμενε. Κάποια στιγμή είπαμε σαν παρέα να πάμε σε άλλο μαγαζί. Με ρώτησε αν ήρθα με δικό μου όχημα, του είπα ήρθα με την παρέα μου και μου ζήτησε να πάω μαζί του για να έχει παρέα στο αυτοκίνητο. Μπήκα, κάναμε μία απόσταση μικρή και έκανε κάποια κίνηση προς το μέρος μου σε ένα φανάρι. Εγώ τραβήχτηκα. Είναι μέχρι το σημείο που θυμάμαι. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Ούτε τη διαδρομή που κάναμε, τίποτα…».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chdvz87h80y9-sf)


«Όταν άνοιξα τα μάτια μου βρισκόμουν σε ένα σπίτι που δεν γνώριζα. Ήμουν ντυμένη, φορούσα μία πουκαμίσα, ένα σορτσάκι και μία μπλούζα. Ήταν ανοιχτή η πουκαμίσα και σηκώθηκα. Εκείνη την ώρα, στο σαλόνι βρισκόταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος και μιλούσε στο τηλέφωνο, λέγοντας ‘τελικά εμείς δεν θα συνεχίσουμε, έχουμε έρθει σπίτι, αν θέλετε ελάτε από εδώ’. Και εκείνη την ώρα, εγώ βγαίνω έξω και ζητάω εξηγήσεις για το τι δουλειά έχουμε εκεί. Σηκώνεται, προσπαθεί να με ηρεμήσει, λέγοντας πως δεν ένιωθα καλά και εγώ του ζήτησα να πάω εκεί. Μου είπε μην το κάνεις θέμα, αν θέλεις θα σε πάω σπίτι. Ημουν σε έξαλλη κατάσταση, έψαχνα τα πράγματά μου, πήρα μία φίλη μου τηλέφωνο και της είπα πως ήμουν κάπου που δεν γνώριζα και θα την έπαιρνα για να έρθει να με πάρει. Αυτός επέμενε να με πάει σπίτι. Του είπα πως το πουκάμισο ήταν ξεκούμπωτο και μου είπε πως μπορεί να το έκανες εσύ», πρόσθεσε η 30χρονη.

Κλείσιμο
Καταλήγοντας τόνισε: «Την επόμενη μέρα, βρήκα κλήσεις και μηνύματα. Προσπαθούσε να με καθησυχάσει και να μην το κάνω θέμα. Θεώρησα ότι γλίτωσα. Πιθανόν να γινόταν κάτι αντίστοιχο και σε εμένα. Από την πρώτη στιγμή, ήμουν σίγουρη πως όσα περιέγραψε η κοπέλα έγιναν όπως τα είπε».

Ειδήσεις σήμερα:

Απεγκλωβίστηκαν δυο οικογένειες με πέντε παιδιά από κατάλυμα στον Κρουσώνα Ηρακλείου

Λαγουβάρδος στο protothema: Σπάνια χιονοκαταιγίδα με κεραυνούς στην Αττική, το χιόνι θα φθάσει έως και τους 30 πόντους

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Κλείνουν σήμερα και αύριο τα εμβολιαστικά κέντρα σε Αττική και Εύβοια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης