eKiosky’s και προσφορές καφέ πάνε μαζί!

eKiosky’s και προσφορές καφέ πάνε μαζί!

Τώρα μπορείς να παραγγείλεις τον αγαπημένο σου καφέ και τις τσίχλες με την πιο δροσερή γεύση σε ασυναγώνιστη τιμή 

MENTOS_COMBO_OFFER_PROTO_THEMA_BANNER_2
Sponsored Content 

Το eKiosky’s το γνωρίζουμε όλοι. Πρόκειται για την πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα για τα καθημερινά μας μικρο-ψώνια. Στο eKioskys.gr ή στο eKiosky’s app μπορούμε να βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα πλήρες πρωϊνό, για ένα χορταστικό μεσημεριανό γεύμα ή ακόμα και για να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ με φίλους στο σπίτι, βλέποντας την αγαπημένη μας σειρά.
Η πλατφόρμα διαθέτει μια γκάμα με πάνω από 2.000 προϊόντα, διαθέτει όμως και έναν από τους καλύτερους καφέδες της πόλης, καθώς έχει τη σφραγίδα ποιότητας του χαρμανιού Jacobs: Freddo espresso, Cappuccino, Latte, Macchiato, διπλό espresso και πολλές ακόμα επιλογές. Όσοι τον έχετε δοκιμάσει θα συμφωνήσετε μαζί μας. Όσοι δεν τον έχετε δοκιμάσει, τώρα είναι η ευκαιρία σας.
Γιατί το eKiosky’s έχει έως τις 31/01 μια μεγάλη προσφορά στον καφέ του. Τώρα μπορείς να παραγγείλεις τον αγαπημένο σου Freddo Espresso ή διπλό Espresso μαζί οποιαδήποτε συσκευασία από τις τσίχλες Mentos Pure Fresh 60gr από 4,30€ μόνο 3,30€. Εάν πάλι προτιμάς Cappuccino, μπορείς να παραγγείλεις Freddo Cappuccino ή διπλό Cappucino και οποιαδήποτε συσκευασία τσίχλες Mentos Pure Fresh 60gr από 4,50€ μόνο 3,50€. Έτσι κερδίζεις 1€ και απολαμβάνεις την ποιότητα του καφέ του ekiosky’s και τη φρεσκάδα των Mentos Pure Fresh σε τρεις γεύσεις, Freshmint, Strawberry ή Wintergreen!
Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στο ekioskys.gr, να παραγγείλεις και θα τα έχεις στην πόρτα σου με άμεση και ΔΩΡΕΑΝ παράδοση, από τις 8.30 το πρωί έως τις 10:30 το βράδι, 7 ημέρες την εβδομάδα και με ελάχιστη παραγγελία μόλις 5€.
Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ. Κάθε εβδομάδα, η αγαπημένη πλατφόρμα διαθέτει περισσότερες από 200 ακόμα προσφορές, σε όλες τις κατηγορίες. Για να μπορείς να απολαμβάνεις κάθε μέρα όσα χρειάζεσαι!

eKiosky’s: Ο από μηχανάκι θεός που σου φέρνει τις καλύτερες προσφορές!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης