Η μάνα της 12χρονης περιγράφει τον εφιάλτη της σεξουαλικής παρενόχλησης των παιδιών στην Ερμού

Η μάνα της 12χρονης περιγράφει τον εφιάλτη της σεξουαλικής παρενόχλησης των παιδιών στην Ερμού

Οι δυο ανήλικες μαθήτριες αντέδρασαν  αμέσως και έτρεξαν στο αστυνομικό τμήμα-  Άμεση η σύλληψη των δυο 28χρονων ανδρών- Τα παιδιά είχαν βγει για ψώνια με την μητέρα της μιάς

ermou-12xroni-astynomia3
Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας της 12χρονης κοπέλας που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από 28χρονους άνδρες στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την μητέρα της ανήλικης μαθήτριας, την Τρίτη το απόγευμα θέλησε να κατέβει στην Ερμού για ψώνια και δώρα μαζί με μία φίλη της. Κανείς δεν περίμενε όμως ότι οι δύο ανήλικες μαθήτριες θα δεχόντουσαν σεξουαλική παρενόχληση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη της με την φίλη της θέλησαν να περπατήσουν για λίγο μόνες μέσα στον κόσμο του πιο εμπορικού δρόμου της Αθήνας.

«Πήγαμε χθες το απόγευμα βόλτα στο Σύνταγμα, εγώ, η κόρη μου και μια φίλη της. Το κέντρο της πόλης είχε πάρα πολύ κόσμο… Κάναμε μια βόλτα στα μαγαζιά, να ψωνίσουν κάτι και τα κορίτσια. Αφού τελειώσαμε τα ψώνια μου ζήτησαν να παιδιά να πάνε λίγο πιο μπροστα από μένα μόνες τους, να νιώσουν λίγο ελεύθερες και να δείχνουν μόνες τους. Τους είπα εντάξει, όμως ζήτησα και από τις δύο να προσέχουν να μην τους κλέψουν τα πράγματα καθώς είχε πολύ κόσμο και δώσαμε ραντεβού στις εννέα να βρεθούμε έξω από ένα γνωστό κατάστημα στις αρχές του πεζόδρομου προκειμένου να αποφασίσουμε εάν θα φύγουμε ή εάν θα πάμε να φάμε» ανέφερε μιλώντας στο protothema.gr. η μητέρα της 12χρονης.

Η μητέρα της 12χρονης, κοιτούσε τις βιτρίνες και έχασε την οπτική επαφή με τα παιδιά. Όταν είδε πως η ώρα πήγε εννέα παρά πέντε τις πήρε τηλέφωνο και τότε έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

«Στις εννέα παρά πέντε, πήρα τηλέφωνο το παιδί μου και μου είπε πως θέλει να μου πει κάτι, πάγωσα, γιατί σκέφτηκα τα χειρότερα και τότε άρχισε να μου περιγράφει το τι συνέβη. Μου είπε ότι ήταν δύο άνδρες και μας παρενόχλησαν σεξουαλικά. Πήγαν και τις ακούμπησαν, την 12χρονη κόρη μου στους γλουτούς και την φίλη της στο στήθος, πάνω από τα ρούχα τους και ήθελαν να τις αγκαλιάσουν. Τους ρωτούσαν επίμονα που μένουν και αν έχουν τηλέφωνα. Το μικρό κορίτσι, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της έφυγε από το σημείο της Ερμού και πήγε στον πρώτο αστυνομικό και κατήγγειλε το περιστατικό. Ευτυχώς το παιδί μου το είχα δασκαλέψει πάνω σε τέτοιου είδους περιστατικά και έκανε το σωστό. Από οτι έμαθα έχουν συλλάβει δύο ημεδαπους 28 ετών για το περιστατικό. Θα έπρεπε να ντρέπονται» είπε σοκαρισμένη η μητέρα της 12χρονης μαθητριας.

Το χρονικό της σεξουαλικής παρενόχλησης

Άγρια επίθεση δέχθηκαν δύο μαθήτριες ηλικίας μόλις 12 και 14 χρόνων από δύο 28χρονους στο κέντρο της Αθήνας. Το περιστατικό συνέβη -σύμφωνα με τις καταγγελίες των κοριτσιών- το βράδυ της Τρίτης στον κεντρικό πεζόδρομο της Ερμού. Οι μαθήτριες έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και θωπείας την ώρα που έκαναν μόνες τους βόλτα.

Σύμφωνα με τα κορίτσια, δύο άνδρες πλησίασαν τις ανήλικες και άρχισαν να τις παρενοχλούν σεξουαλικά και να τις θωπεύουν. Τα κορίτσια αντιστάθηκαν και κατάφεραν μετά από «μάχη» και ξέφυγαν από τους δύο νεαρούς.

Οι ανήλικες πήγαν κατευθείαν στην αστυνομία και προχώρησαν σε καταγγελία, ενώ έδωσαν κατάθεση για όλα όσα έγιναν στην Ερμού και σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια. Όπως προέκυψε πρόκειται για δύο 28χρονους Έλληνες, που τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.  Οι δύο παραπέμφθηκαν να δικαστούν.



Ειδήσεις σήμερα:

Είναι συκοφαντίες κατά των συναδέλφων μου, λέει η Παγώνη απαντώντας στον Γιαννάκο για τις «πριβέ ΜΕΘ»


Σε δίκη παραπέμπονται οι δυο συλληφθέντες για τη σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών στην Ερμού


Στα 5.899 τα νέα κρούσματα, 81 θάνατοι, 709 διασωληνωμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης