Συγκλονισμένη για τις νέες πληροφορίες που προκαλούν αποτροπιασμό για την 34χρονη κατηγορούμενη, δηλώνει η μητέρα της 10χρονης από την Τούμπα, που έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης τον Ιούνιο του 2020.
Ερωτηθείσα για τις σκέψεις της μόλις έμαθε ότι η 34χρονη κοκκινομάλλα φέρεται να βίασε και να κακοποίησε την ίδια της τη μητέρα και τον μικρότερο αδελφό της, η μητέρα της 10χρονης ανέφερε: «Συγκλονίστηκα. Δεν μπορώ να φανταστώ, αυτή η γυναίκα που δήλωνε πως ήθελε να βγει έξω, ποιο παιδί θα ήταν το επόμενο».
Σημειώνεται πως το δικαστήριο διακόπηκε για αύριο λόγω απουσίας του δικηγόρου της κατηγορουμένης, με τη μητέρα της ανήλικης να δηλώνει πως θέλει το χειρότερο για τη γυναίκα που κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί της. Μάλιστα ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο για την οικογένειά να βρίσκονται εκτός σπιτιού τα παιδιά της.
«Τα παιδιά της οικογένειάς μας είναι μακριά εδώ και 18 μήνες από αυτό που έκανε η κατηγορούμενη στην κόρη μου. Δεν υπάρχουν λόγια να σας πω πόσο δύσκολο ήταν. Εύχομαι καμία μάνα να μη βρεθεί στη δική μου θέση. Θέλω το χειρότερο για αυτή», είπε.
Και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα την καταδικάσει αλλά εμείς ως οικογένεια θέλουμε να το κάνουμε εμείς το δικαστήριο στην κατηγορούμενη».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.