Απαγωγή Μαρκέλλας: Aπερρίφθη το αίτημα της υπεράσπισης για διακοπή της δίκης της 33χρονης

Απαγωγή Μαρκέλλας: Aπερρίφθη το αίτημα της υπεράσπισης για διακοπή της δίκης της 33χρονης

Το δικαστήριο δεν αποδείχτηκε το κώλυμα του συνηγόρου της κατηγορούμενης και διέκοψε για να οριστεί νέος δικηγόρος - Long covid ασθενής ισχυρίζεται ότι είναι ο συνήγορος της 33χρονης που βρίσκεται «σε καραντίνα» στο Λονδίνο

mourthou-1
Μια απροσδόκητη εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα στο ξεκίνημα της δίκης της 33χρονης που κατηγορείται ότι απήγαγε και βίασε την δεκάχρονη Μαρκέλλα, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο για την ειδεχθή φύση της και εξακολουθεί να προκαλεί αποτροπιασμό, καθώς νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σήμερα λοιπόν στο Μεικτό Ορκωτό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης κι ενώ ήταν όλα έτοιμα να ξεκινήσουν, συνεργάτης του συνηγορου της κατηγορούμενης, Βασίλη Νουλέζα, κατέθεσε αίτημα διακοπής της δίκης με το πρόσχημα ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδας, συγκεκριμενα στο Λονδίνο, για να υποβληθεί σε πνευμολογικές εξετάσεις για Covid.

Ο κ. Νουλέζας στο αίτημα του που δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο, υποστηρίζει ότι είναι long covid ασθενής, ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και πως είναι εγκλωβισμένος στο Λονδίνο λόγω 10ημερης καραντίνας. Το αίτημα του, όπως αναφέραμε, απορρίφθηκε για να διοριστεί νέος δικηγόρος της κατηγορούμενης από τον κατάλογο αυταπάγγελτων συνηγόρων.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

Την 1/12 ωρα 9.00 πμ καλείται να εμφανιστεί ενώπιον του Δικαστηρίου σας η εντολέας μου και προσωρινά κρατούμενη ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΡΘΟΥ κατηγ/νη για αρπαγή, βιασμό ανηλίκου και άλλες αδικες πράξεις την οποίαν υπερασπίζομαι ως Δικηγόρος από την σύλληψη /απολογία της ανελλιπώς μέχρι σήμερα.

Ενόψει ότι αφιχθην στην Αγγλία την 21/11 με πτήση της Easy jet προκειμένου να υποβληθω σε νέες Πνευμονολογικες και καρδιολογικες εξετάσεις καθώς έχω προσβληθεί από την βρετανική μετάλλαξη Β117 του Covid 19 έχω νοσηλευτεί με βαρειά λοίμωξη του αναπνευστικού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών για 21ημερες ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή και αντιμετωπίζω σοβαρά πολλαπλά προβλήματα υγείας έκτοτε ως Long covid ασθενής έχω υποχρέωση 10ημερης υποχρεωτικής καραντίνας ληγουσας ώρα 12.00 της1/12 και άρα δεν μου επιτρέπεται να αναχώρησω νωρίτερα σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία της Βρετανίας αλλά και για σοβαρό οικογενειακό λόγο, αδυνατω να επιστρέψω πριν την Πέμπτη 2/12 στην Ελλάδα και συνεπώς δεν είμαι σε θέση να υπερασπιστώ όπως θα ήθελα την ανωτέρω εντολέα μου.

Για αυτό το σοβαρό ανυπέρβλητο κώλυμα μου σας παρακαλώ να αναβαλλετε να διακόψετε για την επόμενη ΔΕΥΤΈΡΑ 6/12 ώστε να είμαι παρών και να ασκήσω κανονικά τα υπερασπιστικό καθήκοντα μου. Ορίζω Πληρεξούσιο και αντικλητο να αναγγείλει το κώλυμα μου και να υποβάλλει το αίτημα αναβολής τον Δικηγόρο Θεσσαλονίκης κ.Αλεξανδρο Τριανταφυλλουδη.

Με σεβασμό
ΒΑΣΊΛΕΙΟΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.



Ειδήσεις σήμερα

Η Νιγηρία εντόπισε την μετάλλαξη Όμικρον σε δείγμα του Οκτωβρίου

Σχεδόν 40.000 κρούσματα και 159 θάνατοι σε 24 ώρες στην Βρετανία

Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα ότι επιχειρεί να «γονατίσει» την Αυστραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης