Σέρρες: Βρήκαν σχεδόν τρία κιλά κάνναβης σε αγρόκτημα

Σέρρες: Βρήκαν σχεδόν τρία κιλά κάνναβης σε αγρόκτημα

Η ποσότητα κατασχέθηκε και ο δράστης συνελήφθη

σερρες
Αποτελεσματική ήταν οι επιχείρηση που οργανώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών και του τμήματος Ποροΐων σε μια περιοχή των Σερρών, όπου συνέλαβαν έναν κάτοικο που είχε κρυμμένα περίπου τρία κιλά κάνναβης στο αγρόκτημά του.

Στο κτήμα βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 23,3 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ σε άλλον χώρο του εντοπίστηκαν κλώνοι δενδρυλλίων κάνναβης βάρους ενός κιλού και 800 γραμμαρίων που ο δράστης είχε βάλει για αποξήρανση. Όλα κατασχέθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Έκρυβε δυο κιλά κάνναβης σε θερμοκήπιο στην Ηλεία

"Χτένισαν" το θερμοκήπιο και έναν παρακείμενο αποθηκευτικό χώρο ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Πηνειού Ηλείας οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας που είχαν πληροφορίες ότι καλλιεργούσε κάνναβη και βρήκαν ένα δενδρύλλιο το ύψος του οποίου έφτανε τα δυο μέτρα και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους ενός κιλού και 980 γραμμαρίων. Στο σπίτι του δράστη, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, κατασχέθηκαν και πέντε συσκευασίες με 188 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέα μέτρα: Μπαράζ ελέγχων σε όλη τη χώρα και λουκέτο 60 ημερών σε κλαμπ στο Γκάζι

Για 2.000 ευρώ σκότωσε τη νονά και ευεργέτιδά του

Ληστεία μετά φόνου στη Θεσσαλονίκη: Το προφίλ του άνδρα που σκότωσε τον 44χρονο στο ψιλικατζίδικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης