Πάτρα: Στο αυτόφωρο εξωτερικοί φρουροί των φυλακών Αγίου Στεφάνου - Αρνήθηκαν μεταγωγές κρατουμένων στο νοσοκομείο

Πάτρα: Στο αυτόφωρο εξωτερικοί φρουροί των φυλακών Αγίου Στεφάνου - Αρνήθηκαν μεταγωγές κρατουμένων στο νοσοκομείο

Οι εξωτερικοί φρουροί αρνήθηκαν τις έκτακτες μεταγωγές, στο πλαίσιο - όπως υποστήριξαν - της απεργίας που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία τους

fylakes_patras1
Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης έξι υπάλληλοι της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, επειδή αρνήθηκαν να κάνουν τις έκτακτες μεταγωγές κρατουμένων προς το Νοσοκομείο, στο πλαίσιο - όπως υποστήριξαν - της απεργίας που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν από την 1η Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξωτερικοί φρουροί που είχαν βάρδια, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Κάτω Αχαΐας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και παράβαση καθήκοντος.

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί αναστάτωση στις φυλακές, καθώς όπως επισημαίνουν οι εξωτερικοί φρουροί η απεργία τους είναι νόμιμη, δεν έχει προσβληθεί, ενώ εκκρεμούν και τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Διοίκηση των φυλακών και ο αρμόδιος εισαγγελέας πριν ακόμη σχηματιστεί δικογραφία ζήτησαν από τους εξωτερικούς φρουρούς να προχωρήσουν στις μεταγωγές, καθώς υπήρχε θέμα για την υγεία των κρατουμένων.

Πηγή: TheBest

Ειδήσεις σήμερα:

Με rapid test οι ανεμβολίαστοι σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά κέντρα και εξωτερικούς χώρους εστίασης, εισηγούνται οι ειδικοί


Αποκάλυψη μέσω «διαρροής» sms: Ο Αυστραλός πρωθυπουργός κορόιδευε ως το «παρά ένα» τον Μακρόν για τα υποβρύχια!


Έως και 10.000 κρούσματα κορωνοϊού αν δεν ληφθούν μέτρα εκτιμά ο Σαρηγιάννης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης