Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τέσσερα άτομα για να εξεταστούν, ενώ τα δυο εξ αυτών παρέμειναν για νοσηλεία. Οι κρατούμενοι Πτέρυγας στην οποία έχουν εντοπιστει τα κρούσματα έχουν απομονωθεί. Η ανησυχία στους υπαλλήλους είναι μεγάλη.
Σήμερα Δευτέρα στις φυλακές βρέθηκε για ελέγχους κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και το ίδιο θα επαναληφθεί και αύριο.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.