Βόλος: Συνέλαβαν 60χρονο που έσκισε τη νύχτα τα λάστιχα 36 αυτοκινήτων
Το βράδυ ο συλληφθείς τρυπούσε τα λάστιχα της εξωτερικής πλευράς των αυτοκινήτων – Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα
Λάστιχα αυτοκινήτων έβαλε στο μάτι ένας 60χρονος στον Βόλο, που πέρασε όλο το βράδυ σκίζοντάς τα με ένα μαχαίρι.
Μάλιστα ο 60χρονος, που συνελήφθη από τις αρχές, έσκισε τα λάστιχα 36 σταθμευμένων αυτοκινήτων, στην οδό Ιωλκού, λίγο πάνω από τον περιφερειακό του Βόλου.
Η Αστυνομία εξιχνίασε γρήγορα την υπόθεση, εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.
Ο δράστης προκάλεσε τις φθορές τρυπώντας τα λάστιχα με αιχμηρό αντικείμενο στην εξωτερική πλευρά των αυτοκινήτων, από το σημείο που περνούσε και έκρινε ότι τον διευκόλυνε.
Πάνω του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, με το οποίο φέρεται ότι προκάλεσε τις φθορές.
Μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση, ο 60χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Βόλου.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.