Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας

Σε υποκατάστημα τράπεζας στη στοά Νικολούδη - Απομακρύνθηκαν οι εργαζόμενοι -  Από βραχυκύκλωμα οι καπνοί - Δείτε βίντεο

alpha_main
Συναγερμός σήμανε νωρίτερα την Τετάρτη στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς μαύροι καπνοί «τύλιξαν» υποκατάστημα τράπεζας που στεγάζεται στη Στοά Νικολούδη στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ, η πυροσβεστική έθεσε τη φωτιά υπό μερικό έλεγχο, ωστόσο δυνάμεις εξακολουθούν να παραμένουν στον χώρο.

alpha1






Φωτιά στην Alpha Bank στη Σταδίου


φωτιά στην Alpha Bank
Κλείσιμο


Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Με αφορμή τη φωτιά, έκλεισαν δρόμοι γύρω από τη στοά, με συνέπεια να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς οδηγοί αναζητούσαν άλλες οδούς για να κατευθυνθούν στον προορισμό τους. Πλέον, η κίνηση αποκαθίσταται. 



trapeza2
alphabank


Ο καπνός έβγαινε από το δεύτερο υπόγειο της τράπεζας όμως σύμφωνα και πάλι με την πυροσβεστική δεν εντοπίστηκε εστία πυρκαγιάς.



Σύμφωνα με ενημέρωση από την Alpha Bank... «λίγο πριν τις 16:00, διαπιστώθηκε βραχυκύκλωμα σε μονάδα αδιάλειπτης παροχής τάσης (ups), σε ένα από τα υπόγεια του κεντρικού κτιρίου στη Σταδίου 40. Δεν έχει εντοπιστεί εστία πυρκαγιάς. Το κτίριο εκκενώθηκε άμεσα χωρίς να κινδυνεύσει κανείς. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».
trapeza1



Ειδήσεις σήμερα:

Αποφυλακίζεται με όρους ο Νίκος Παλαιοκώστας - Αυτό είναι το σκεπτικό της απόφασης

Στους Μπέντζαμιν Λιστ και Ντέιβιντ ΜακΜίλαν το φετινό Νόμπελ Χημείας

Γιαγιά 102 ετών έκανε την 2η δόση του εμβολίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης