Απίστευτο κι όμως ελληνικό: 71χρονος σε κώμα για 17 ημέρες, αλλά το ΑΧΕΠΑ δεν δίνει στην κόρη του βεβαίωση υγείας!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: 71χρονος σε κώμα για 17 ημέρες, αλλά το ΑΧΕΠΑ δεν δίνει στην κόρη του βεβαίωση υγείας!

Τι λέει η κόρη του άτυχου άνδρα στο protothema.gr - Πώς η γραφειοκρατία ταλαιπωρεί μία οικογένεια - Ο άτυχος άνδρας είχε χτυπηθεί από 42χρονο - Βρίσκεται σε κώμα για 17 ημέρες

axepa-nosokomeio-5
Η Ουρανία Τζινέλη, είναι κόρη του 71χρονου Αφεντούλη Τζινέλη, ο οποίος το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου, όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr, λογομάχησε αρχικά με έναν 42χρονο, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα και να μεταφερθεί εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ σε κωματώδη κατάσταση.

Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα όταν συνάντησε μπροστά του τον 42χρονο. Για άγνωστο λόγο, οι δυο άντρες λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο 71χρονος, να σωριαστεί στο έδαφος, πιθανότατα από χτύπημα του 42χρονου. Ο τελευταίος υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών, ότι δεν χτύπησε τον ηλικιωμένο αλλά τον απώθησε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του.

Η κόρη του θύματος, Ουρανία Τζινέλη, αναζήτησε τον πατέρα της έπειτα από λίγη ώρα διότι ο σκύλος του κατάφερε να επιστρέψει μόνος του στο σπίτι τους. Όταν έφτασε στο σημείο του συμβάντος, είδε τον πατέρα της να κείτεται στο πεζοδρόμιο χωρίς τις αισθήσεις του και τον 42χρονο να βρίσκεται δίπλα του. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία κι ο 42χρονος συνελήφθη.

koma-andras-1
Ο Αφεντούλης Τζινέλης


Την επόμενη μέρα ο φερόμενος δράστης πέρασε από ανακριτή και εισαγγελέα, χωρίς να είναι σε θέση να καταθέσει ούτε το θύμα, ούτε η οικογένειά του για τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε χτυπημένος. Αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Κλείσιμο
Ομως η κατάσταση της υγείας του 71χρονου δεν παρουσίασε σημαντική βελτιωση και κρίνεται ως ιδιαίτερη σοβαρή. Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ για 17η ημέρα σε κώμα και με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η κόρη του που είναι η μοναδική κοντινή συγγενής, καθώς η σύζυγος του έχει πεθάνει, έχει αιτηθεί απο το ΑΧΕΠΑ, συγκεκριμένα από τις 27 Σεπτεμβρίου, μια βεβαίωση για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της προκειμένου να διαχειριστεί τα θέματα του και να υποστηρίξει την υπόθεση για λογαριασμό του στην ανακρίτρια κατά του δράστη.

koma-andras-12


«Αν και διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου, αναγκάστηκα να προσέλθω τέσσερις φορές στο νοσοκομείο για μια απλή βεβαίωση. Όμως λόγω γραφειοκρατικών ζητημάτων δεν τα κατάφερα» λέει στο prοtothema,gr η κόρη του 71χρονου, Ουρανία Τζινέλη. «Από το γραφείο κίνησης του ΑΧΕΠΑ δεν παραλάμβαναν καν την αίτησή μου» προσθέτει.

Σύμφωνα με την ίδια, η διοίκηση του νοσοκομείου επικαλείται ζήτημα προσωπικών δεδομένων και γι’ αυτό το λόγο, αρνείται να της παραχωρήσει την βεβαίωση για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Τα πολλαπλά μηνύματα από την «κόκκινη κάρτα» στον Μπογδάνο

Επίθεση με βιτριόλι: «Έκαψαν» την Έφη οι καταθέσεις των μαρτύρων - Όσα έγιναν εχθές στη δίκη

Νίκος Τσουμάνης: Θρήνος και ερωτήματα για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή -Τι είχε πει σε φίλους του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης