Θεσσαλονίκη: 70χρονος πήγαινε βόλτα τον σκύλο του και κατέληξε στην εντατική έπειτα από διαπληκτισμό με 41χρονο!
«Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού», υποστηρίζουν οι συγγενείς του - Το απίστευτο συμβάν, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του protothema.gr, συνέβη το βράδυ του Σαββάτου σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης
Ο 70χρονος άνδρας είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε γειτονιά της συμπρωτεύουσας όταν συνάντησε μπροστά του, έναν 41χρονο άνδρα, με τον οποίο λογομάχησαν για άγνωστο λόγο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών του 70χρονου, ο φερόμενος ως δράστης ακολούθησε τον ηλικιωμένο μετά την λογομαχία που είχαν και του επιτέθηκε με αποτέλεσμα το θύμα, να πέσει χτυπημένο στο έδαφος και να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Τον ηλικιωμένο εντόπισε η κόρη του λίγα λεπτά αργότερα κι αφού ο σκύλος είχε επιστρέψει μόνος του στην οικία του αφεντικού του. Μπροστά της είδε τον πατέρα της σωριασμένο στο τσιμέντο και από πάνω του στεκόταν ο 41χρονος.
Ο τελευταίος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι απώθησε τον ηλικιωμένο, με αποτέλεσμα το θύμα να χάσει την ισορροπία του.
Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 70χρονο στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να εισηχθεί άμεσα στη ΜΕΘ, στην οποία νοσηλεύεται έως σήμερα, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο 41χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.