Κορωνοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση 38χρονη ανεμβολίαστη από το Αγρίνιο
Η νεαρή γυναίκα αρχικά νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όμως η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ξαφνικά και διακομίσθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρώνστο Ρίο μεταφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μία 38χρονη γυναίκα από το Αγρίνιο η οποία νόσησε με κορωνοϊόκαι έπειτα από θρόμβωση, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές επιπλοκές στην κατάσταση της υγείας της.
Η νεαρή γυναίκα αρχικά νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όμως η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ξαφνικά και διακομίσθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του karvasaras.gr, η γυναίκα είναι ανεμβολίαστη.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.